Vekrakos
Spartorama | «Γιορτή Λαού» αύριο Κυριακή στις 20:00, στην Πλατεία Νέου Κόσμου

«Γιορτή Λαού» αύριο Κυριακή στις 20:00, στην Πλατεία Νέου Κόσμου

Spartorama 09/09/2017 Εκτύπωση Εκδηλώσεις
«Γιορτή Λαού» αύριο Κυριακή στις 20:00, στην Πλατεία Νέου Κόσμου
Στα πλαίσια του Φεστιβάλ «Σπάρτη. Παγκόσμια Πόλη»
Οδός Εμπόρων

Ξεκίνησαν ήδη από την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου με το «Ρυθμό Νεολαίας» οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ «Σπάρτη. Παγκόσμια Πόλη» που πραγματοποιείται στη Σπάρτη το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο 2017.

Το Φεστιβάλ που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου/Π.Ε. Λακωνίας και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Σπάρτης «Ο Λεωνίδας» τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, του Δήμου Σπάρτης, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας και του Συλλόγου Ξενοδοχείων Λακωνίας, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλάτου και του Επιμελητηρίου Λακωνίας.

Στις εκδηλώσεις του που πραγματοποιούνται στο Πάρκο του ΟΤΕ, στον κήπο του Αρχαιολογικού Μουσείου, στην Πλατεία Νέου Κόσμου, στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και στον Πολυχώρο «Νερόμυλος» συμμετέχουν και υποστηρίζουν περισσότεροι από 50 φορείς και σύλλογοι της Σπάρτης και της Λακωνίας.

Αύριο Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στις 20.00 στην Πλατεία Νέου Κόσμου έχουμε … «Γιορτή Λαού»!

Πρόκειται για μια σύναξη με αφορμή την Διεθνή Ημέρα για την Δημοκρατία που γιορτάζεται στις 15 Σεπτεμβρίου.

Ο εκπαιδευτικός Βαγγέλης Μητράκος θα πραγματοποιήσει επίκαιρη ομιλία ενώ χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει και η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Ντία Τζανετέα.

Ο συμπολίτης μας καραγκιοζοπαίχτης Τάσος Ανδριώτης θα παρουσιάσει την παράσταση «Ο Θρίαμβος» ενώ μουσικά θα επενδύσει τη βραδιά με επίκαιρα και λαϊκά τραγούδια ο Αργύρης Ορφανός.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.


Οδός Εμπόρων