Vekrakos
Spartorama | Μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη κας Ντίας Τζανετέα για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη κας Ντίας Τζανετέα για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Spartorama 08/09/2017 Εκτύπωση Δημοτικά Παιδεία
Μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη κας Ντίας Τζανετέα για την έναρξη της σχολικής χρονιάς
«Σήμερα ένας νέος κύκλος μάθησης ξεκινά που θα αποτελέσει μια αφετηρία γεμάτη προσδοκίες και όνειρα στο δρόμο των νέων προς την κατάκτηση της γνώσης»
Οδός Εμπόρων

«Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς θέλω να ευχηθώ σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, στους μαθητές και τις μαθήτριες, στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς δημιουργική και γόνιμη σχολική χρονιά. Σήμερα ένας νέος κύκλος μάθησης ξεκινά που θα αποτελέσει μια αφετηρία γεμάτη προσδοκίες και όνειρα στο δρόμο των νέων προς την κατάκτηση της γνώσης.

Θα ήθελα να ευχηθώ καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς  ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στο δύσκολο έργο τους, που εκτός από την μετάδοση γνώσεων αφορά και στην παροχή προτύπων που θα εμπνεύσουν τους μαθητές ώστε να εξελιχθούν σε συγκροτημένες προσωπικότητες. Θέλω, επίσης, να ευχηθώ καλή δύναμη και υπομονή στους γονείς, γιατί αυτοί είναι οι συνοδοιπόροι στον δύσκολο δρόμο των παιδιών για την επίτευξη των στόχων τους.

Απευθυνόμενη στους μαθητές εύχομαι η νέα χρονιά να είναι γεμάτη από επιτυχίες, πρόοδο και δημιουργία. Να είστε σίγουροι ότι και αυτή η σχολική χρονιά θα είναι για εσάς ένα ακόμα υπέροχο ταξίδι κατά την διάρκεια του οποίου θα συλλέξετε γνώσεις και εμπειρίες και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά στους στόχους και στα όνειρά σας.

Η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα έχει υλοποιήσει σημαντικό έργο στον τομέα των σχολικών υποδομών με ανέγερση σύγχρονων σχολικών κτιρίων σε όλο το νομό. Θα συνεχίσουμε και φέτος σταθερά την προσπάθεια αναβάθμισης των παροχών εκπαίδευσης στους μαθητές της Λακωνίας. 

Εύχομαι σε όλους καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!»


Οδός Εμπόρων