Vekrakos
Spartorama | Εγγραφές σπουδαστών στις Σχολές Αγιογραφίας και Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεώς μας

Εγγραφές σπουδαστών στις Σχολές Αγιογραφίας και Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεώς μας

Πηγή 08/09/2017 Εκτύπωση Εκκλησία
Εγγραφές σπουδαστών στις Σχολές Αγιογραφίας και Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεώς μας
Στη Σχολή Αγιογραφίας «Φώτης Κόντογλου» και στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής
Οδός Εμπόρων

Με ανακοινώσεις τους οι δύο Σχολές της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, που ξεκίνησαν πέρυσι την λειτουργία τους, γνωστοποιούν την έναρξη των εγγραφών νέων σπουδαστών, αλλά και των δευτεροετών.

Πιο συγκεκριμένα: 

Από την Σχολή Αγιογραφίας «Φώτης Κόντογλου», που στεγάζεται στην οδό Γκορτσολόγου 46 στη Σπάρτη, γνωστοποιείται ότι ξεκίνησαν οι αιτήσεις εγγραφής για το νέο εκπαιδευτικό έτος, οι οποίες θα ολοκληρωθούν στις 27 Σεπτεμβρίου 2017.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της Σχολής www.sxoliagiografiasimms.gr, όπου στο πεδίο ‘’σπουδαστές’’ μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής και να την αποστείλουν στο email sxoliagiografiasimms@gmail.com.

Εγγραφές γίνονται επίσης στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεώς μας καθημερινά από 9.00 έως 13.00. Σημειώνεται ότι οι δευτεροετείς φοιτητές θα πρέπει να πραγματοποιήσουν νέα εγγραφή. Τα μαθήματα ξεκινούν αρχές Οκτωβρίου.


Επίσης από την Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεώς μας ανακοινώνεται ότι οι εγγραφές για το νέο ακαδημαϊκό έτος θα πραγματοποιούνται από τις 11 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2017, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, τις ώρες 6.00 με 8.00 το απόγευμα, στην αίθουσα της Σχολής έναντι του Επισκοπείου στη Σπάρτη.

Φέτος θα λειτουργήσει και παράρτημα στους Μολάους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον υπεύθυνο της Σχολής κ. Παναγιώτη Χρόνη στο τηλ. 6984 775774.



  



Οδός Εμπόρων