Vekrakos
Spartorama | Μια βραδιά γεμάτη Καζαντζίδη στο Καστόρειο

Μια βραδιά γεμάτη Καζαντζίδη στο Καστόρειο

Spartorama 06/09/2017 Εκτύπωση Εκδηλώσεις Μουσική
Μια βραδιά γεμάτη Καζαντζίδη στο Καστόρειο
Η παρουσίαση του προγράμματος έγινε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου «Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Νομού Λακωνίας» κ. Θεόδωρο Τσαγκαρούλη
Οδός Εμπόρων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 9:30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία του Καστορείου Δήμου Σπάρτης, η προγραμματισμένη συναυλία, που ήταν αφιερωμένη στον μεγάλο λαϊκό μας βάρδο Στέλιο Καζαντζίδη. Συνδιοργανωτές ο Σύλλογος Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Νομού Λακωνίας, ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Καστορείου και ο Πολιτιστικός-Περιβαλλοντικός Σύλλογος «Η ΛΟΥΣΙΝΑ».

Η εκδήλωση άρχισε με σύντομο χαιρετισμό του εκπροσώπου των δύο τοπικών φορέων κ. Μπάμπη Μπασκουρέλου-φαρμακοποιού κι ακολούθησε χαιρετισμός και παρουσίαση του προγράμματος από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Νομού Λακωνίας κ. Θεόδωρου Τσαγκαρούλη – Καθηγητή Μουσικής και Πρωτοψάλτη του Ιερού Ναού Οσίου Νίκωνος Σπάρτης.

Στη συνέχεια η λαϊκή ορχήστρα του Συλλόγου που την αποτελούσαν οι μουσικοί: Κώστας Βεργυρής-μπουζούκι, Κώστας Κατσέτος –πλήκτρα, Στράτος Χατζηαναστασίου –κιθάρα, Κώστας Φραγκής –μπάσο, Νίκος Σταματάκος-κρουστά και οι ερμηνευτές: Σπύρος Κουτσοβασίλης, Ειρήνη Χριστοφυλλάκη, Αθηνά Κοκκόλη και Στράτης Τριανταφυλλόπουλος παρουσίασαν ένα όμορφο και κεφάτο πρόγραμμα με τα καλύτερα τραγούδια του αξέχαστου Καζαντζίδη. Στο τέλος της βραδιάς το κέφι «άναψε» με χορευτικά τραγούδια που σήκωσαν τον κόσμο σε παραδοσιακούς κυκλωτικούς χορούς.

Οι τρεις συνδιοργανωτές απευθύνουν ευχαριστίες σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή λαϊκή συναυλία και ιδίως στην ορχήστρα και τους ερμηνευτές.





  



Οδός Εμπόρων