Vekrakos
Spartorama | Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η «8η Παιδική Γιορτή Καραβά», με τη συμμετοχή 200 περίπου παιδιών

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η «8η Παιδική Γιορτή Καραβά», με τη συμμετοχή 200 περίπου παιδιών

Πηγή 29/08/2017 Εκτύπωση Δημοτικά
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η «8η Παιδική Γιορτή Καραβά», με τη συμμετοχή 200 περίπου παιδιών
Έλαβε χώρα στον κοινό προαύλιο χώρο της εκκλησίας και του παλαιού δημοτικού σχολείου, παραπλεύρως της Πλατείας του οικισμού, την Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017
Οδός Εμπόρων

Μια γιορτή-θεσμός διοργανώθηκε για όγδοη φορά στον Καραβά το φετινό καλοκαίρι. Η «8η Παιδική Γιορτή Καραβά» έλαβε χώρα στον κοινό προαύλιο χώρο της εκκλησίας και του παλαιού δημοτικού σχολείου, παραπλεύρως της Πλατείας του οικισμού, την Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017, με τη συμμετοχή 200 περίπου παιδιών! 

Η γιορτή ξεκίνησε με αθλοπαιδιές και παιχνίδια, διασκεδάζοντας τα παιδιά που συμμετείχαν, καθώς και τους μεγαλύτερους που παρακολουθούσαν! Αποκορύφωμα όλων ήταν το τράβηγμα του σκοινιού παιχνίδι, με το οποίο έγιναν όλοι παιδιά! 

Κατόπιν, τη σκυτάλη πήρε ο Θίασος του Ηλία Καρελλά που παρουσίασε θεατρικό παιχνίδι και παράσταση σκιών της διαχρονικής και πάντα επίκαιρης λαϊκής μορφής των Ελλήνων, του Καραγκιόζη, καθηλώνοντας μικρούς και μεγάλους! 

Η «Παιδική Γιορτή Καραβά» ξεκίνησε ως ιδέα από τους μικρούς μας συγχωριανούς, και στην πορεία αναβαθμίσθηκε αισθητά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καραβά. Έτσι και τη φετινή χρονιά η γιορτή είχε την σφραγίδα του Συλλόγου, ο οποίος προσέφερε δωρεάν σε όλα τα παιδιά μία μερίδα αποτελούμενη από καλοψημένο σουβλάκι, νόστιμη πίτσα και δροσιστικό χυμό! 

Η «8η Παιδική Γιορτή Καραβά» πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ενός πολιτιστικού διημέρου. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου και όλους όσοι εργάστηκαν και συνεισέφεραν για να πραγματοποιηθούν με επιτυχία οι εκδηλώσεις του εν λόγω διημέρου. 

Τέλος, επειδή η «Παιδική Γιορτή Καραβά» σηματοδοτεί το τέλος του καλοκαιριού, τα μέλη και το Δ.Σ. του Συλλόγου εύχονται σε όλους καλό χειμώνα και στα λακωνόπουλα καλή νέα σχολική χρονιά…



  



Οδός Εμπόρων