Vekrakos
Spartorama | Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, επίδωσε τιμητική διάκριση στην κα Γεωργία Ζαχαράκη Αναστασοπούλου

Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, επίδωσε τιμητική διάκριση στην κα Γεωργία Ζαχαράκη Αναστασοπούλου

Spartorama 09/07/2017 Εκτύπωση Δημοτικά
Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, επίδωσε τιμητική διάκριση στην κα Γεωργία Ζαχαράκη Αναστασοπούλου
Για την μακρόχρονη βοήθεια και υποστήριξη της προς την Πρεσβεία
Οδός Εμπόρων

Κατά την επίσκεψη του Πρέσβη των ΗΠΑ κ. Geoffrey Pyatt στην Σπάρτη, την Παρασκευή, 7/7/2017 πέρα από τις επισκέψεις του στους φορείς της περιοχής και στην Δημόσια Βιβλιοθήκη Σπάρτης ο Πρέσβης επίδωσε τιμητική διάκριση στην κ. Γεωργία Ζαχαράκη Αναστασοπούλου για την μακρόχρονη  βοήθεια και υποστήριξη της προς την Πρεσβεία ώστε αυτή με την σειρά της να παρέχει αρτιότερες υπηρεσίες προς τους Αμερικανούς Πολίτες και τους Συνταξιούχους της περιοχής της Σπάρτης.

Η κ. Ζαχαράκη εμφανώς συγκινημένη από την απρόσμενη γι αυτήν έκπληξη, αφού ευχαρίστησε τον Πρέσβη, είχε την ευκαιρία να συζητήσει πολλά θέματα που αφορούν την Ελληνοαμερικανική κοινότητα ενώ με μεγάλη προσοχή ο Πρέσβης άκουσε τις προτάσεις της τόσο από την θέση της επιτρόπου (warden) της Αμερικάνικης Πρεσβείας τόσο και από την θέση της Προέδρου των Θυγατέρων της Πηνελόπης Σπάρτης (του γυναικείου τμήματος AHEPA) .

Να σημειωθεί πως η κ Γεωργία Ζαχαράκη Αναστασοπούλου πολλά χρόνια παρέχει την βοήθεια της προς τους πολίτες της περιοχής  για την διεκπεραίωση προξενικών και συνταξιοδοτικών ζητημάτων τους. Πέρα από την βοήθεια που παρέχει η ίδια προσωπικά σε όσους αντιμετωπίζουν οποιαδήποτε δυσκολία έχει συμβάλει ώστε να επισκεφθούν  κλιμάκια της Αμερικάνικής Πρεσβείας  την Σπάρτη και να παρέχουν προξενικές υπηρεσίας για όλους τους κατοίκους της Λακωνίας εξασφαλίζοντας έτσι την διεκπεραίωση των ζητημάτων τους με την αποφυγή του κόστους και της ταλαιπωρίας του  να ταξιδέψουν στην Αθήνα στην έδρα της Πρεσβείας.





  



Οδός Εμπόρων