Vekrakos
Spartorama | Επιβλήθηκε η αναμενόμενη ποινή στην ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ

Επιβλήθηκε η αναμενόμενη ποινή στην ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ

Πηγή 04/07/2017 Εκτύπωση Αθλητισμός
Επιβλήθηκε η αναμενόμενη ποινή στην ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ
Αφαίρεση τριών βαθμών και πρόστιμο 3.200 ευρώ επιβλήθηκε στη Σπάρτη για τη ματαίωση του αγώνα με τον Πανσερραϊκό.
Οδός Εμπόρων

Η αναμενόμενη ποινή επιβλήθηκε στη Σπάρτη για τη ματαίωση του εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο μετά από αρκετό καιρό (οι Λάκωνες είχαν απολογηθεί στις 24 Μαΐου) ανακοίνωσε ότι οι Λάκωνες τιμωρήθηκαν με αφαίρεση τριών βαθμών και πρόστιμο 3.200 ευρώ. Σε ό,τι αφορά στη ματαίωση του αγώνα Νέων με την Καλλονή, επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ και αφαίρεση δύο βαθμών. Αναλυτικά: 

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε την παρακάτω απόφαση: 

1) ΔΕΧΕΤΑΙ οτι η ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ, τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση, ήτοι, δέχεται ότι λόγω υπαιτιότητας της εγκαλουμένης, δεν τελέστηκε ο αγώνας μεταξύ αυτής και της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, που είχε ορισθεί να διεξαχθεί την 14/5/2017, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής ημέρας για το Πρωτάθλημα FOOTBALL LEAGUE της αγωνιστικής περιόδου 2016 - 2017. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη: α) ποινή απώλειας του συγκεκριμένου αγώνα, στον οποίο θεωρείται ότι ηττήθηκε με σκόρ τρία - μηδέν (3 - 0) απο τη γηπεδούχο ομάδα της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, β) χρηματική ποινή τριών χιλιάδων διακοσίων (3.200) ευρώ και γ) αφαίρεση τριών (3) βαθμών απο το Πρωτάθλημα FOOTBALL LEAGUE της αγωνιστικής περιόδου 2016 - 2017. 

2) ΔΕΧΕΤΑΙ οτι η ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΝΕΩΝ, τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση, ήτοι, δέχεται ότι λόγω υπαιτιότητας της εγκαλουμένης, δεν τελέστηκε ο αγώνας μεταξύ αυτής και της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ΝΕΩΝ, που είχε ορισθεί να διεξαχθεί την 3/5/2017, στο πλαίσιο της 4ης εξ αναβολής αγωνιστικής ημέρας για το Πρωτάθλημα FOOTBALL LEAGUE ΝΕΩΝ (1ος Όμιλος) της αγωνιστικής περιόδου 2016 - 2017. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη: α) ποινή απώλειας του συγκεκριμένου αγώνα, στον οποίο θεωρείται ότι ηττήθηκε με σκόρ τρία - μηδέν (3 - 0) απο τη γηπεδούχο ομάδα της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ΝΕΩΝ, β) χρηματική ποινή δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ και γ) αφαίρεση δύο (2) βαθμών απο το Πρωτάθλημα FOOTBALL LEAGUE ΝΕΩΝ της αγωνιστικής περιόδου 2016 - 2017». 

Έπειτα από την αφαίρεση τριών βαθμών ο Πανσερραϊκός και ο Παναιγιάλειος προσπέρασαν τη Σπάρτη στη βαθμολογία και οι «κυανέρυθροι» τερμάτισαν 9οι.


Οδός Εμπόρων