Vekrakos
Spartorama | Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα «Υακίνθεια 2017» στο Γεωργίτσι

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα «Υακίνθεια 2017» στο Γεωργίτσι - video

Spartorama 03/07/2017 Εκτύπωση Εκδηλώσεις
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα «Υακίνθεια 2017» στο Γεωργίτσι
Εντύπωση προκάλεσε το μουσικό πρόγραμμα που παρουσίασε το διεθνούς φήμης γυναικείο συγκρότημα «Fortissimo Electric String Quartet»
Οδός Εμπόρων

Μια ξεχωριστή βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στο «Σπαντίδου Αμφιθέατρο» στο Γεωργίτσι το Σάββατο 1η Ιουλίου.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης με τον τίτλο «Υακίνθεια 2017», που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, μίλησαν ο επίτιμος έφορος Αρχαιοτήτων Σπάρτης και ανασκαφέας της Ομηρικής Λακεδαίμονος κ. Θεόδωρος Σπυρόπουλος με θέμα «Αρχαία Πελλάνα» και ο γνωστός συγγραφέας, δημοσιογράφος και στιχουργός Γιώργος Λεκάκης, με θέμα «Υακίνθεια, Δωρική εορτή των αρχαίων Σπαρτιατών, στο πέρασμα των αιώνων».

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο διακεκριμένος Καθηγητής Μοριακής Ιολογίας και συγγραφέας κ. Δημήτρης Σπαντίδος, ιδιοκτήτης του πολιτιστικού πολυχώρου που άρχισε τη λειτουργία του το περασμένο καλοκαίρι. Ως γνωστόν ο κ. Σπαντίδος κατάγεται από τον Άγιο Κωνσταντίνο του πρώην Δήμου Πελλάνας.

Η βραδιά διανθίστηκε από μουσικό πρόγραμμα που παρουσίασε το διεθνούς φήμης γυναικείο συγκρότημα «Fortissimo Electric String Quartet».







   



Οδός Εμπόρων