Vekrakos
Spartorama | Παρουσίαση καινούριου μενού και γεύσεων στο «Yiayia΄s Kitchen»

Παρουσίαση καινούριου μενού και γεύσεων στο «Yiayia΄s Kitchen»

Spartorama 30/06/2017 Εκτύπωση Δημοτικά
Παρουσίαση καινούριου μενού και γεύσεων στο «Yiayia΄s Kitchen»
Παρόντες η Αντιπεριφερειάρχης κ Ντία Τζανατέα, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Βαγγέλης Βαλιώτης, εκπρόσωποι του Τύπου, των τοπικών αρχών, καθώς και πλήθος φίλων
Οδός Εμπόρων

Το αδιαχώρητο έγινε χθες στο ΥΚ (Yiayia΄s Kitchen) στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης.

Αφορμή η παρουσίαση του καινούριου μενού από τον καταξιωμένο σεφ Άρη Τσανακλίδη που σήμανε και την καινούρια συνεργασία με το εστιατόριο.

Πολλοί και εκλεκτοί οι καλεσμένοι με κύριους την Αντιπεριφερειάρχη κ Ντία Τζανατέα, τον Δήμαρχο Σπάρτης κ. Βαγγέλη Βαλιώτη, εκπροσώπους του Τύπου των τοπικών αρχών καθώς και πλήθος φίλων του μαγαζιού.

Στην συνέχεια ακολούθησε πάρτι λόγω της ονομαστικής εορτής του ιδιοκτήτη του ΥΚ και της εταιρίας by Peter and Paul΄s Πέτρου Ηλιόπουλου.

«Η αγάπη του κόσμου δεσμεύει το ΥΚ στο να γίνεται καλύτερο, αλλά και στο να επεκταθεί και σε άλλες πόλεις», συμφώνησαν οι κύριοι ο κ. Ηλιόπουλος και Τσανακλίδης.

Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ντία Τζανατέα σε χαιρετισμό της είπε ότι αυτές οι προσπάθειες επενδύσεων ομογενών επιχειρηματιών στην Λακωνία θα πρέπει να επικροτούνται και να ενθαρρύνονται σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.





   



Οδός Εμπόρων