Vekrakos
Spartorama | Χάλκινο για τη Σπάρτη πανελλαδικά ...σε θερμοκρασιακή επίδοση

Χάλκινο για τη Σπάρτη πανελλαδικά ...σε θερμοκρασιακή επίδοση

Spartorama 30/06/2017 Εκτύπωση Άνθρωποι!
Χάλκινο για τη Σπάρτη πανελλαδικά ...σε θερμοκρασιακή επίδοση
Στις 15:08 της Παρασκευής ο μετεωρολογικός σταθμός Σπάρτης κατέγραψε τη μέγιστη θερμοκρασία της ημέρας: 44,4 βαθμούς Κελσίου
Οδός Εμπόρων

Οι 8 υψηλότερες θερμοκρασίες των σταθμών του meteo.gr μας την Παρασκευή 30/06, δίνονται στο πίνακα.

Σημειώνουμε ότι σε 5 σταθμούς μας πανελλαδικά η θερμοκρασία ξεπέρασε τους 44 βαθμούς και σε 34 σταθμούς τους 42 βαθμούς.

Στην Αττική (εκτός Θριασίου) η μέγιστη τιμή ήταν 43.1 βαθμοί σε Κορυδαλλό, Παλλήνη και Ψυχικό, ενώ ακολούθησαν με 42.4 βαθμούς τα Πατήσια, το Τατόι και το ΣΚΑ.

Το Σαββάτο πολλές πεδινές ηπειρωτικές περιοχές αλλά και κάποιες νησιωτικές θα φτάσουν τους 40 βαθμούς, ενώ στη κοιλάδα του Έβρου, στη Θεσσαλική πεδιάδα καθώς και σε περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας, της Βοιωτίας, της Αττικής, και της Πελοποννήσου οι μέγιστες θα φτάσουν έως και τους 42 με 43 βαθμούς. 

Πτώση της θερμοκρασίας, της τάξης των 4 έως 6 βαθμών, αναμένεται από το μεσημέρι της Κυριακής στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά Ελλάδα και την βορειοδυτική Πελοπόννησο. Κατά το υπόλοιπο της Κυριακής και τη Δευτέρα, η θερμοκρασία θα πέσει σταδιακά, πρώτα στα υπόλοιπα βόρεια και δυτικά, και στη συνέχεια στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα. Στο νότιο και ανατολικό Αιγαίο πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί την Τρίτη.


Οδός Εμπόρων