Vekrakos
Spartorama | Αυτός είναι ο 83χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση 12χρονου

Αυτός είναι ο 83χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση 12χρονου

Πηγή 29/06/2017 Εκτύπωση Ελλάδα
Αυτός είναι ο 83χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση 12χρονου
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του με εισαγγελική άδεια
Οδός Εμπόρων

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καλαμάτας, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 83χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 24.06.2017, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας για αποπλάνηση ανηλίκου κατ΄εξακολούθηση. 

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι πολύ σοβαρές καθώς του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κατ΄ εξακολούθηση, ο οποίος λόγω της διάχυτης αναπτυξιακής διαταραχής του αδυνατούσε να αντισταθεί, καθώς και αποπλάνηση παιδιού κατ΄ εξακολούθηση, το οποίο έχει συμπληρώσει τα 12, αλλά όχι τα 14 έτη. 

Η υπόθεση έγινε γνωστή στις Αρχές το απόγευμα του Σαββάτου μετά από ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στο 100 μέσω του οποίου καταγγέλθηκε ότι "ηλικιωμένος παρενοχλεί σεξουαλικά ανήλικο αγόρι σε παιδική χαρά στα Γιαννιτσάνικα". Μετά από λίγα λεπτά στο σημείο έφθασε περιπολικό, όπου βρήκε τον 83χρονο μαζί με το 12χρονο αγόρι. 

Πρόκειται για τον: ΚΟΥΤΡΟ Γεώργιο του Χαραλάμπους και της Παναγιώτας, που γεννήθηκε το 1934 στους Δολούς Μεσσηνίας

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.  

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 27210-44644 και 27210-44641 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ο 83χρονος αναμένεται αύριο να οδηγηθεί στον Ανακριτή Καλαμάτας και να δώσει εξηγήσεις.


Οδός Εμπόρων