Vekrakos
Spartorama | Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, αναμένεται να ενισχυθεί με παίκτες από τον Αστέρα Τρίπολης

Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, αναμένεται να ενισχυθεί με παίκτες από τον Αστέρα Τρίπολης

Πηγή 19/06/2017 Εκτύπωση Αθλητισμός
Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, αναμένεται να ενισχυθεί με παίκτες από τον Αστέρα Τρίπολης
Η Σπάρτη, εκτός από τις μεταγραφές, θα κινηθεί και προς απόκτηση δανεικών παικτών
Οδός Εμπόρων

Εκτός από μεταγραφές η Σπάρτη, αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση και δανεικών. Η ομάδα της Λακωνίας έχει έρθει σε επαφή με τη διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης, με σκοπό να αποκτήσει παίκτες που θα ανήκουν στους Αρκάδες και οι οποίοι δεν θα έχουν θέση στην ανδρική ομάδα των «κυανοκίτρινων». 

Μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστό ποιοι είναι αυτοί οι παίκτες που θα αποκτηθούν. Ο Αστέρας εκτός από τη Σπάρτη αναμένεται να ενισχύσει με αυτόν τον τρόπο και τον Παναρκαδικό της Γ΄ Εθνικής.

Εν τω μεταξύ, ο Μιχάλης Φράγκος αποχαιρέτησε τη Σπάρτη και αναμένει να εξαργυρώσει τα 12 γκολ με μεταγραφή στη μεγάλη κατηγορία.

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Live Sport» απήντησε στις παρακάτω ερωτήσεις, σχετικά με τη Σπάρτη:

Ποιο περιστατικό στη Σπάρτη σου έκανε εντύπωση; 

«Αυτά που έζησα στα γραφεία της ομάδας όταν πήγαμε να διεκδικήσουμε τα οφειλόμενα, δεν τα έχω συναντήσει ξανά. Ήταν πρωτόγνωρες καταστάσεις. Δεν γινόταν να μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας. Ακολούθησαν οι ομαδικές προσφυγές. Εκτός από παίκτες, και μέλη του τεχνικού τιμ δεν είχαν πού να μείνουν, τους έκαναν εξώσεις». 

Αναφέρθηκε τότε από τη διοίκηση ότι ήσασταν βαλτοί. Τι απαντάς; 

«Δεν στέκει αυτό. Είχαμε φτάσει στο αμήν. Όλοι είχαμε πρόβλημα επιβίωσης». 

Κρατήσατε, ωστόσο, αρκετό καιρό το πρόβλημα στα αποδυτήρια… 

«Ευελπιστούσαμε ότι θα άλλαζε η κατάσταση, γι’ αυτό δεν είχαμε εξωτερικεύσει τίποτα. Λεφτά περιμέναμε και λεφτά δεν βλέπαμε. Είχαμε συμφωνήσει να μη χαλάσουμε την εικόνα της ομάδας, αλλά δεν πήγαινε άλλο». 

Η συνεργασία σου με τον προπονητή, Σωτήρη Αντωνίου; 

«Εξαιρετική. Ένας από τους καλύτερους στην κατηγορία. Αν μου έλεγαν να επιλέξω, θα τον έβαζα στους καλύτερους. Και καλός άνθρωπος και εξαιρετική δουλειά. Ήταν δύσκολο γι’ αυτόν το «κοντό ρόστερ», αλλά καταφέραμε αρκετά πράγματα».


Οδός Εμπόρων