Vekrakos
Spartorama | Γιορτή Νεολαίας 2017 στο Βλαχιώτη με μηνύματα για τους κινδύνους του Διαδικτύου

Γιορτή Νεολαίας 2017 στο Βλαχιώτη με μηνύματα για τους κινδύνους του Διαδικτύου

Πηγή 15/05/2017 Εκτύπωση Εκκλησία
Γιορτή Νεολαίας 2017 στο Βλαχιώτη με μηνύματα για τους κινδύνους του Διαδικτύου
O απόστρατος Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ κ. Μανώλης Σφακιανάκης, μαζί με τις συνεργάτιδές του, παρουσίασαν τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την αλόγιστη χρήση του Διαδικτύου
Οδός Εμπόρων

Το απόγευμα της Κυριακής 14 Μαΐου 2017 στο Βλαχιώτη, το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, με την ευκαιρία της λήξης των φετινών κατηχητικών σχολείων, διοργάνωσε την Γιορτή Νεολαίας 2017, στην οποία συμμετείχαν παιδιά πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης απ’ όλες τις περιοχές της τοπικής Εκκλησίας.

Η γιορτή ξεκίνησε με αθλοπαιδιές στους χώρους του ποδοσφαιρικού γηπέδου και του κλειστού γυμναστηρίου. Τα παιδιά, με τη βοήθεια κατηχητών και διοργανωτών, έπαιξαν ποδόσφαιρο, αγωνίστηκαν στον στίβο και διαγωνίστηκαν σε διάφορα ψυχαγωγικά παιχνίδια.

Στη συνέχεια, στο κλειστό γυμναστήριο, ξεκίνησε η κεντρική εκδήλωση. Αρχικά ο υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητας Πανοσ. Αρχ. π. Ευστάθιος Πορφύρης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ενώ ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση της Γιορτής Νεολαίας, αλλά και όσους στήριξαν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους το έργο του Γραφείου Νεότητας. Ακολούθησε ένα σύντομο χορευτικό πρόγραμμα από τον Χορευτικό Όμιλο Σκάλας, στο οποίο συμμετείχαν παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων Σκάλας, Βλαχιώτη και Μυρτιάς.

Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο απόστρατος Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ κ. Μανώλης Σφακιανάκης, ο οποίος μαζί με τις συνεργάτιδές του κυρίες Εύα Κοκκορού και Βέρα Αθανασίου παρουσίασαν, με γλαφυρό τρόπο και με παράλληλη προβολή εικόνων και βίντεο, τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την αλόγιστη χρήση του Διαδικτύου.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος, ο οποίος πρώτα ευχαρίστησε κληρικούς, κατηχητές, γονείς και παιδιά για την ωφέλιμη συνεργασία τους καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής κατηχητικής χρονιάς. Ακολούθως επαίνεσε και βράβευσε με τιμητικό δίπλωμα τον κ. Σφακιανάκη για την τεράστια συμβολή του πανελλαδικά επί σειρά ετών στη γνωστοποίηση των κινδύνων του Διαδικτύου, ενώ του χάρισε ως ευλογία και μία εικόνα. Η όμορφη βραδιά ολοκληρώθηκε με τον εθνικό μας ύμνο και την απονομή τιμητικού μεταλλίου σε κάθε παιδί από τον σεπτό Ποιμενάρχη μας.







  



Οδός Εμπόρων