Vekrakos
Spartorama | Ενημερωτικές ημερίδες με θεματικό αντικείμενο την «Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο»

Ενημερωτικές ημερίδες με θεματικό αντικείμενο την «Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο»

Spartorama 08/05/2017 Εκτύπωση Εκδηλώσεις
Ενημερωτικές ημερίδες με θεματικό αντικείμενο την «Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο»
Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας, σε Γύθειο και Σκάλα
Οδός Εμπόρων

Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λακωνίας και τους Δήμους Ανατολικής Μάνης και Ευρώτα, μετά από σχετικό ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας και με πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Τζανέτου Φιλιππάκου, θα διοργανωθούν ενημερωτικές ημερίδες με θεματικό αντικείμενο την «Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο». 

Οι ημερίδες θα πραγματοποιηθούν: 

Για την περιοχή του Δήμου Ανατολικής Μάνης, την 12.5.2017 ημέρα Παρασκευή, με ώρα έναρξης την 10:00΄, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ανατολικής Μάνης, στο Γύθειο Λακωνίας.

Για την περιοχή του Δήμου Ευρώτα, την 12.5.2017 ημέρα Παρασκευή, με ώρα έναρξης την 18:00΄, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ευρώτα, στη Σκάλα Λακωνίας.

Οι θεματικές ενότητες που θα αναλυθούν, είναι το cyberbullying , οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γενικότερα θέματα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο και απευθύνονται κυρίως σε μαθητές της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε εκπαιδευτικούς, σε γονείς αλλά και στο ευρύ κοινό.


Οδός Εμπόρων