Vekrakos
Spartorama | Διοργάνωση ενημερωτικών ημερίδων με θεματικό αντικείμενο την «Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο»

Διοργάνωση ενημερωτικών ημερίδων με θεματικό αντικείμενο την «Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο»

Spartorama 24/04/2017 Εκτύπωση Δημοτικά
Διοργάνωση ενημερωτικών ημερίδων με θεματικό αντικείμενο την «Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο»
Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Οδός Εμπόρων

Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λακωνίας και τους Δήμους Σπάρτης και Μονεμβασιάς, μετά από σχετικό ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας, θα διοργανωθούν ενημερωτικές ημερίδες με θεματικό αντικείμενο την «Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο». 

Οι ημερίδες θα πραγματοποιηθούν: 

  • Για την περιοχή του Δήμου Σπάρτης, την 28.4.2017 ημέρα Παρασκευή, με ώρα έναρξης την 11:00, στην αίθουσα «Ευάγγελου Φιλιππόπουλου» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Σπάρτης, που βρίσκεται στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης (Λυκούργου αρ. 135).
  • Για την περιοχή του Δήμου Μονεμβασίας, την 28.4.2017 ημέρα Παρασκευή, με ώρα έναρξης την 18:00, στην αίθουσα Θεάτρου «Χρήστου Καρυτσιώτη» του Γυμνασίου Μολάων στους Μολάους Λακωνίας.

Οι θεματικές ενότητες που θα αναλυθούν, είναι το cyberbullying , οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γενικότερα θέματα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο και απευθύνονται κυρίως σε μαθητές της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε εκπαιδευτικούς, σε γονείς αλλά και στο ευρύ κοινό.


Οδός Εμπόρων