Vekrakos
Spartorama | ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ - Καλλιθέα, 2 - 1

ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ - Καλλιθέα, 2 - 1

Spartorama 24/04/2017 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ
ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ - Καλλιθέα, 2 - 1
Η Σπάρτη στην 6η θέση της βαθμολογίας με 42 βαθμούς σε 27 αγώνες
Οδός Εμπόρων

Κανένα δικαίωμα δεν έδωσε η ΑΕ Σπάρτη στην Καλλιθέα που «καίγεται» για την παραμονή της στην κατηγορία και τη νίκησε με 2-1, διατηρώντας την έκτη θέση, με τους Λάκωνες να είναι ανώτεροι και να κατακτούν δίκαια το τρίποντο. 

Αντίθετα, για την Καλλιθέα αρχίζουν πια τα... δύσκολα καθώς ο Πανελευσινιακός είναι η ομάδα που απειλεί ευθέως τους Αθηναίους στη μάχη που δίνουν για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. 

Το σκορ άνοιξε για την ΑΕ Σπάερτη μόλις στο 15ο λεπτό με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι ο Φράγκος, με τον ίδιο παίκτη να χάνει κλασσική ευκαιρία για το 2-0 στο 22ο λεπτό, βλέποντας το σουτ του να καταλήγει μόλις άουτ. Η Καλλιθέα απείλησε ουσιαστικά για πρώτη φορά στο 59ο λεπτό με τον Μασέδο να στέλνει τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μελίσσα. Η πίεση των φιλοξενούμενων απέδωσε καρπούς, φτάνοντας στην ισοφάριση στο 66ο λεπτό μέ σουτ του Σμυρλή από πλάγια θέση, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα η Σπάρτη πέρασε ξανά μπροστά στο σκορ με τον Λεβέντη να στέλνει με αυτογκόλ τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, μετά από εκτέλεση φάουλ του Λώττα. 

Στις καθυστερήσεις η Καλλιθέα μπορούσε να διεκδικήσει το «Χ», αλλά ο Μελίσσας είπε δύο φορές... όχι σε προσπάθειες των Σμυρλή και Τσίπρα. 

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Αναστασόπουλος, Παπαχρήστος, Καρτσαμπάς (76΄ Κοτσαρίδης), Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Λώττας (85΄ Χαδιάρης), Ροβίθης, Φράγκος, Ηλιόπουλος (83΄ Κατσίκης), Αναστασάκος. 

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Στάθης Σταθόπουλος): Σταυριανός, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Πάτας, Ντιακιτέ, Κατσικογιάννης (75΄ Κρεββατάς), Συριόπουλος, Τσίπρας, Γουόρντεν, Μασέδο (84΄ Μάκο), Σταματάκος (61΄ Σμυρλής).


Οδός Εμπόρων