Vekrakos
Spartorama | Ημερίδα αγώνων στίβου από το Σπαρτιατικό Γ.Σ. στη μνήμη των Ν. Βογιατζή, Ι. Κούμαρη και Ι. Τσοπέη

Ημερίδα αγώνων στίβου από το Σπαρτιατικό Γ.Σ. στη μνήμη των Ν. Βογιατζή, Ι. Κούμαρη και Ι. Τσοπέη

Spartorama 21/04/2017 Εκτύπωση Αθλητισμός
Ημερίδα αγώνων στίβου από το Σπαρτιατικό Γ.Σ. στη μνήμη των Ν. Βογιατζή, Ι. Κούμαρη και Ι. Τσοπέη
Το Σάββατο 29 Απριλίου 2017, στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης
Οδός Εμπόρων

Ο Σπαρτιατικός Γ.Σ , ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάρτης και η Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου προκηρύσσουν αγώνες στίβου στη μνήμη των προπονητών του συλλόγου Ν. Βογιατζή, Ι. Κούμαρη και Ι. Τσοπέη

1. Ημερομηνία τέλεσης: Σάββατο 29 Απριλίου 2017

2. Τόπος τέλεσης: Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης 

3. Αποστάσεις – Κατηγορίες – Ηλικίες:

ΠΠ Α΄: 80μ, 150μ, 1000μ, ΜΗΚΟΣ, ΣΦΑΙΡΑ,4Χ80

ΠΚ Α’: 80μ,  150μ, 300μ, 1000μ, ΜΗΚΟΣ, ΣΦΑΙΡΑ, 4Χ80

ΠΑΙΔΕΣ: 100μ, 200μ, ΜΗΚΟΣ, ΣΦΑΙΡΑ

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:  100μ, 200μ, ΜΗΚΟΣ, ΣΦΑΙΡΑ

Ειδικό αγώνισμα: 100 μ. παλαιών αθλητών και αθλητριών του Σπαρτιατικού Γ.Σ στη μνήμη των προπονητών τους!!!!! 

Η συμμετοχή των αθλητών θα είναι περιορισμένη και θα γίνουν μόνο τελικές σειρές, οπότε:

  • Στα δρομικά αγωνίσματα θα διεξαχθούν μία (1) τελική σειρά για την κάθε κατηγορία (6 αθλητές, 6 αθλήτριες), ενώ στο αγώνισμα των 1000μ. ΠΠ – ΠΚ Α΄ θα διεξαχθεί μια (1) τελική σειρά με τη συμμετοχή 12 αθλητών.
  • Στα Αλτικά και Ριπτικά αγωνίσματα θα διεξαχθούν απ’ ευθείας τελικοί με την συμμετοχή 8 αθλητών στο κάθε αγώνισμα (6 προσπάθειες). 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στους αγώνες θα διεξαχθεί, παράλληλα με τα παραπάνω αγωνίσματα, ο όμιλος της Λακωνίας για το διασυλλογικό πρωτάθλημα των ΠΠ – ΠΚ Β’ (β’ αγώνας), στον οποίο και ισχύει ότι προβλέπει η προκήρυξη του αντίστοιχου πρωταθλήματος.

Στον αγώνα  θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση. 

4. Δικαίωμα συμμετοχής:

4.1       Στους αγώνες έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι αθλητές – αθλήτριες που ανήκουν στα σωματεία – μέλη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. όπως ορίζεται στην τελευταία υπουργική απόφαση και στους οποίους – ες έχει εκδοθεί ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ. 

4.2       Όλοι οι αθλητές – τριες έχουν δικαίωμα συμμετοχής ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ.

4.3       Η επιλογή των αθλητών και αθλητριών που θα συμμετάσχουν σε κάθε αγώνισμα θα γίνει σύμφωνα με την αναγραφόμενη επίδοση της δήλωσης συμμετοχής του αθλητή – τριας και μετά από την επιβεβαίωση της από τους διοργανωτές.

4.3.1.   Οι αθλητές που θα συμμετέχουν στους αγώνες θα ενημερωθούν, από τους διοργανωτές, δύο (2) ημέρες μετά την ημερομηνία λήξης των δηλώσεων συμμετοχής.

4.3.2.   Οι αθλητές που δεν θα καταστεί δυνατό η συμμετοχή τους θα ειδοποιηθούν, από τους διοργανωτές, δύο (2) μέρες μετά την ημερομηνία λήξης των δηλώσεων συμμετοχής. 

5. Δηλώσεις συμμετοχής:

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν ηλεκτρονικά και θα σταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: segastri@otenet.gr ή στο fax: 2710222093 μέχρι τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2017 και ώρα 14:00. 

6. Έπαθλα:

  • Στον πρώτο νικητή, κάθε αγωνίσματος, θα απονεμηθεί κύπελλο.
  • Στους τρεις πρώτους νικητές, κάθε αγωνίσματος, θα απονεμηθεί μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα. 

7. Ιατρική εξέταση: 

Με τη φροντίδα και την ευθύνη των Συλλόγων οι αθλητές – τριες πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς πριν από τους αγώνες, όπως προβλέπει ο Νόμος 2725/99.

ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

  • Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών – τριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η πιστοποίηση αυτή γίνεται στο πίσω μέρος του δελτίου του αθλητή – τριας και το οποίο θεωρείται από νομαρχιακό νοσοκομείο ή κέντρο υγείας ή αγροτικό ιατρείο ή υγειονομική στρατιωτική μονάδα ή από έχοντες οποιαδήποτε σχέση με το δημόσιο ή Ν.Π.Δ.Δ. ιατρούς.
  • Το δελτίο υγείας ισχύει για ένα (1) έτος από τη θεώρησή του. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

I. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ – ΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ  ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ- ΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. 

II. Κατά την διάρκεια των αγώνων οι διοργανωτές υποχρεούνται να έχουν Υπεύθυνο Ιατρό των αγώνων καθ’ όλη την διάρκεια τους. 

8. Οικονομικά: 

Δεν θα καλυφθούν έξοδα μετακίνησης από τους διοργανωτές. 

9. Αίθουσα κλήσης: 

Οι συμμετέχοντες αθλητές – τριες θα πρέπει να προσέρχονται ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ στην Αίθουσα Κλήσης 50΄ πριν την τέλεση του αγωνίσματος, προκειμένου να δηλώσουν την παρουσία τους και να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους, ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΩΡΗΜΕΝΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ 2725/99.

Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα τους επιτραπεί η συμμετοχή στους αγώνες.

10. Χώρος προθέρμανσης: 

Θα οριοθετηθεί χώρος προθέρμανσης εντός του σταδίου, απ’ όπου ο έφορος θα παραλαμβάνει τους αθλητές για τη διεξαγωγή του αγωνίσματος. 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΡΙΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥ ΧΩΡΟΥ. 

11. Γενικά: 

Το πρόγραμμα των αγώνων θα οριστικοποιηθεί μετά το τέλος των δηλώσεων συμμετοχής. 

12. Τεχνικός Υπεύθυνος: 

Τεχνικός υπεύθυνος ορίζεται ο Τεχνικός Σύμβουλος της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Τριανταφυλλόπουλος Σπύρος.

 

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Ο πρόεδρος
Σπύρος Παυλάκος 

Ο γραμματέας
Παναγιώτης Πριστούρης 

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Τηλ. 6986486870
e-mail: spartiatikosstivos@gmail.com 


Οδός Εμπόρων