Vekrakos
Spartorama | 2ος αγώνας «Ενας Δρόμος Γεμάτος ιστορία» (μήκους 10km), αφιερωμένος στην Σπαρτιατική Σκυτάλη

2ος αγώνας «Ενας Δρόμος Γεμάτος ιστορία» (μήκους 10km), αφιερωμένος στην Σπαρτιατική Σκυτάλη

Spartorama 04/03/2017 Εκτύπωση Αθλητισμός Δημοτικά
2ος αγώνας «Ενας Δρόμος Γεμάτος ιστορία» (μήκους 10km), αφιερωμένος στην Σπαρτιατική Σκυτάλη
Κάλεσμα για χορηγούς
Οδός Εμπόρων

Ο 2ος αγώνας «Ένας Δρόμος Γεμάτος ιστορία» (μήκους 10km) είναι αφιερωμένος στην Σπαρτιατική Σκυτάλη, που αποτελεί το πρώτο μέσο αποκρυπτογράφησης μηνυμάτων γνωστό από τον 5ο αιώνα Π.Χ. Ο αγώνας διοργανώνεται απ’τους “Σπαρτιάτες Δρομείς”, σε συνεργασία με τον Δήμο Σπάρτης, και τον ΟΝΑ Δήμου Σπάρτης. 

Για 2η συνεχόμενη χρονιά δρομείς απ΄όλη την Ελλάδα, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την νέα επανασχεδιασμένη διαδρομή του αγώνα η οποία διασχίζει ιστορικά σημεία στην πόλη της Σπάρτης. Ο αγώνας έχει ως στόχο να διαδώσει άγνωστα προς το ευρύ κοινό ιστορικά πρόσωπα και γεγονότα που τίμησαν την πόλη της Σπάρτης. Tο σημαντικό αυτό εγχείρημα, δεν στηρίζεται μόνο απ’τους διοργανωτές και τους εθελοντές, οι οποίοι προσφέρουν τα μέγιστα, αλλά σ’ έναν αγώνα είναι και αρκετές οι λειτουργικές ανάγκες και υπηρεσίες που πρέπει να προσφέρουμε σ’όλους τους δρομείς. Σκοπός των χορηγών είναι αφενώς στην κάλυψη των αναγκών του αγώνα αλλά και αφετέρου μέσω αυτού, της διαφημιστικής προβολής της ίδιας εταιρίας/επιχείρησης. Επιθυμία της Οργανωτικής Ομάδας του αγώνα, είναι η γίνει προώθηση τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας αφού στον αγώνα συμμετέχουν αθλητές απ’όλη την Ελλάδα. 

Θέλετε να στηρίξετε τον 2ο Δρόμο Γεμάτο Ιστορία;  Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία ή τα στοιχεία της εταιρείας σας στην παρακάτω φόρμα και η Οργανωτική Ομάδα θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Για την σπαρτιατική σκυτάλη δείτε άρθρο εδώ

Υπεύθυνοι αγώνα

Ιωάννης Δημόπουλος: 6942-518048 / johnspartanrunner@hotmail.com

Νίκος Κωσταρίδης: 6948-879183 / nickkostaridis@yahoo.gr 

Email Επικοινωνίας

Πληροφορίες: info@historyrunsparta.gr

Εγγραφές: registrations@historyrunsparta.gr

Εθελοντές: volunteers@historyrunsparta.gr

Site

http://www.historyrunsparta.gr/


Οδός Εμπόρων