Vekrakos
Spartorama | Το ζεύγος Κλίντον, νοίκιαζε το υπνοδωμάτιο του Αβραάμ Λίνκολν για 400.000 δολάρια την βραδιά

Το ζεύγος Κλίντον, νοίκιαζε το υπνοδωμάτιο του Αβραάμ Λίνκολν για 400.000 δολάρια την βραδιά

Πηγή 04/03/2017 Εκτύπωση Κόσμος
Το ζεύγος Κλίντον, νοίκιαζε το υπνοδωμάτιο του Αβραάμ Λίνκολν για 400.000 δολάρια την βραδιά
Ισχυρίζεται ο ιστορικός Νταγκ Γουίντ στο νέο βιβλίο του, και για του λόγου το αληθές παρουσιάζει και τα απαραίτητα πειστήρια
Οδός Εμπόρων

Η Χίλαρι Κλίντον μπορεί να έχασε τις εκλογές (παρά την σε απίστευτο βαθμό αβάντα υπέρ της απ΄όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ) από τον Ντόναλντ Τραμπ και να αποτελεί πλέον μια συνταξιούχο της  πολιτικής ζωής των ΗΠΑ, συνεχίζει όμως να απασχολεί την επικαιρότητα για λόγους οι οποίοι δεν την τιμούν. Μετά τα όσα έγιναν γνωστά για την ηλεκτρονική αλληλογραφία της, ένα νέο βιβλίο αποκαλύπτει πως η σχέση της με τη διαφθορά μετρά πολλά χρόνια. 

«Το ζεύγος Κλίντον είναι η επιτομή της απληστίας και της διαφθοράς» ισχυρίζεται, ούτε λίγο ούτε πολύ, ο ιστορικός Νταγκ Γουίντ στο νέο βιβλίο του, και για του λόγου το αληθές παρουσιάζει και τα απαραίτητα πειστήρια. Όταν ο Μπιλ ήταν ακόμα κυβερνήτης του Αρκάνσας, το φιλόδοξο ζευγάρι φρόντισε να ρίξει «γέφυρες» προς την Κίνα, απ΄όπου έλαβε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια παράνομων δωρεών. Η διασύνδεση έγινε σε ένα κινεζικό εστιατόριο, το Fu Lin, και ενδιάμεσος ήταν ο… μάγειρας. 

Ως ένοικοι αργότερα του Λευκού Οίκου, οι Κλίντον πωλούσαν διανυκτέρευση στο ιστορικό υπνοδωμάτιο του Αβραάμ Λίνκολν, ζητώντας ακόμη και το υπέρογκο ποσό των 400.000 δολαρίων, ενώ, σύμφωνα με τον Γουίντ, 800 άτομα πλήρωσαν για να κοιμηθούν στο κρεβάτι του 16ου προέδρου των ΗΠΑ. Μεταξύ άλλων, ο Γουίντ ασχολείται και με τις κατηγορίες της Χίλαρι για τις σχέσεις του Τραμπ με τη Ρωσία, καθώς, όπως αναφέρει, και οι δικές της σχέσεις με την αυτοκρατορία του Πούτιν δεν ήταν άσχημες, εφόσον το ζεύγος ενθάρρυνε αμερικανικές εταιρείες να στηρίξουν τη Σκόλκοβο, τη ρωσική Σίλικον Βάλεϊ, η οποία σε αντάλλαγμα συγκέντρωνε εκατομμύρια δολάρια για το ίδρυμα Κλίντον! 

Όπως δείχνει το βιβλίο αυτό, το ζεύγος Κλίντον αποδείχθηκε πολύ ικανό στην εξυπηρέτηση των οικονομικών τους συμφερόντων, μη διστάζοντας να εκμεταλλευτεί δεόντως και το υπνοδωμάτιο ενός προέδρου, ο οποίος αποτελεί σύμβολο στην επίσημη ιστορική διαδρομή των ΗΠΑ.

Μια αποκάλυψη, η οποία έπαιξε από ελάχιστα έως καθόλου σ΄όλα τα μεγάλα ΜΜΕ, που «έθαψαν» για ευνόητους λόγους την είδηση αυτή και συνεχίζουν να ψάχνουν και την παραμικρή λεπτομέρεια γύρω από τον Τραμπ προκειμένου να τα «φουσκώσουν» για ευνόητους λόγους.


Οδός Εμπόρων