Vekrakos
Spartorama | Αχαρναϊκός - Σπάρτη, 1 - 2

Αχαρναϊκός - Σπάρτη, 1 - 2

Πηγή 05/02/2017 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Αθλητισμός
Αχαρναϊκός - Σπάρτη, 1 - 2
Νίκη εκτός έδρας με γκολ του Οικονομόπουλου στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων
Οδός Εμπόρων

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Σπάρτη μέσα στο Μενίδι.

Οι Λάκωνες επικράτησαν με 2-1 του Αχαρναϊκού με γκολ του Οικονομόπουλου στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία, αφού για τρίτο παιχνίδι διατήρησαν το αήττητό τους.

Αντίθετα, η ομάδα του Μενιδίου γνώρισε την έκτη της ήττα στα ισάριθμα τελευταία ματς και σίγουρα βλέπει την συνέχεια του πρωταθλήματος με διαφορετικό μάτι. Τα νέα πρόσωπα που χρησιμοποίησε ο Μίλος Κόστιτς δεν άλλαξαν την αγωνιστική εικόνα του Αχαρναϊκού που πάντως, θα μπορούσε να είχε αποφύγει την ήττα. 

Η Σπάρτη άνοιξε το σκορ ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. Κόρνερ του Παπαχρήστου, από κόντρες στο δεύτερο δοκάρι ο Φράγκος έπιασε ένα δυνατό σουτ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Καρτσαμπάς με ευθύβολο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Αχαρναϊκός κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 59’. Ο Γκαλίτσιος ανέτρεψε τον Ντάγκρα μέσα στην περιοχή και ο νεοαποκτηθείς Μαρσελίνο ευστόχησε από την άσπρη βούλα. 

Το ματς οδηγούνταν στην ισοπαλία, αλλά η κακή αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων στο φινάλε έφερε την ήττα. Στο 91’, ο Μπανούσης έκανε το γέμισμα, ο Αναστασάκος πήρε την κεφαλιά, οι αμυντικοί του Αχαρναϊκού δεν μπόρεσαν να διώξουν και ο Οικονομόπουλος που ευνοήθηκε από τις κόντρες, με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Σπάρτη ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς και 14 αγώνες (υπάρχουν ομάδες με 12 και 13 αγώνες, λόγω αναβολών).


Οδός Εμπόρων