Vekrakos
Spartorama | «Διαμορφώνουμε ειλικρινή σχέση με την κοινωνία» τόνισε ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Ξεκαλάκης

«Διαμορφώνουμε ειλικρινή σχέση με την κοινωνία» τόνισε ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Ξεκαλάκης

Spartorama 03/02/2017 Εκτύπωση Δημοτικά
«Διαμορφώνουμε ειλικρινή σχέση με την κοινωνία» τόνισε ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Ξεκαλάκης
Γρηγοράκος: «ΠΑΣΟΚ ήμουν και πάντα θα παραμείνω»
Οδός Εμπόρων

Με θέμα: «Η προοδευτική απάντηση ως λύση απέναντι στα σημερινά συντηρητικά και ιδεοληπτικά αδιέξοδα» μίλησε ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Ξεκαλάκης σε ανοιχτή εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Λακωνίας που πραγματοποιήθηκε στη Σπάρτη την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στις  6.00 το απόγευμα.

Ο κ. Ξεκαλάκης τόνισε το ΠΑΣΟΚ δεν δίνει καμία σανίδα σωτηρίας στην κυβέρνηση την οποία αποκάλεσε «συνονθύλευμα που λέει λόγια του αέρα» και σημείωσε ότι «τον τελευταίο καιρό συναγωνίζεται με την αξιωματική αντιπολίτευση σχετικά με το ποιος είναι ο καλύτερος διαχειριστής των μνημονίων». Παράλληλα είπε ότι το ΠΑΣΟΚ διαμορφώνει μια νέα ειλικρινή σχέση με την κοινωνία και ότι «πάντα ο ιδεολογικός αντίπαλός του είναι η Νέα Δημοκρατία».

«Εμείς πρεσβεύουμε πολιτική αλλαγή όχι για να βγει αυτοδύναμη η ΝΔ. Προετοιμαζόμαστε για να πρωταγωνιστήσουμε την επόμενη ημέρα»,  τόνισε ο κ. Ξεκαλάκης. Τέλος, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών είπε ότι  «οι εκλογές θα έρθουν μόνο εάν η κυβέρνηση αποδεχθεί την ανικανότητά της, πράγμα που δεν διαφαίνεται».

«ΠΑΣΟΚ ήμουν και πάντα θα παραμείνω». Με την φράση αυτή χαιρέτισε την εκδήλωση ο Βουλευτής Λακωνίας Λεωνίδας Γρηγοράκος και συνέχισε λέγοντας «ποτέ δεν είναι αργά για μια καινούργια αρχή».

Ο κ. Γρηγοράκος έκανε λόγο για «φοβική κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά ότι «ο Τσίπρας ετοιμάζεται να την κάνει με πηδηματάκια» και τόνισε ότι η έξοδος από την κρίση προϋποθέτει την κυριαρχία των προοδευτικών δυνάμεων και το ανοιχτό μέτωπο με τις συντηρητικές δυνάμεις. «Το μέλλον είναι οι μεταρρυθμίσεις», ανέφερε ο κ. Γρηγοράκος και με έμφαση τόνισε ότι «η επάνοδος της ΝΔ δεν ανοίγει τις πύλες του Παραδείσου διότι αυτό το κόμμα κουβαλάει πολλά βαρίδια».

Τους παριστάμενους καλωσόρισε ο Γραμματέας της Ν.Ε. Λακωνίας Νίκος Κουφός.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Sparta Inn» και στην έναρξή της έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ρεπορτάζ: Φωτεινή Μακεδονοπούλου







  



Οδός Εμπόρων