Vekrakos
Spartorama | Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας Πολιτιστικού Συλλόγου Μυστρά

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας Πολιτιστικού Συλλόγου Μυστρά - video

Spartorama 19/01/2017 Εκτύπωση Εκδηλώσεις
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας Πολιτιστικού Συλλόγου Μυστρά
Ο Σύλλογος βράβευσε τον πατέρα Λάζαρο Σκάγκο για τα 40 χρόνια αδιάκοπης και ουσιαστικής προσφοράς του στην ενορία Μυστρά
Οδός Εμπόρων

Την πρωτοχρονιάτικη του πίτα έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μυστρά την Κυριακή 15 Ιανουαρίου σε μια κατάμεστη αίθουσα από φίλους και μέλη του συλλόγου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Μπουγάδης ευχαρίστησε όλο το κόσμο που παρευρέθηκε και ευχήθηκε στη συνέχεια για το 2017, υγεία πάνω από όλα και με το καλό να βγούμε από τη κρίση και τη μιζέρια που μαστίζει τη χώρα μας τα τελευταία 7 χρόνια.

Στη εκδήλωση παραυρέθησαν και ο αντιδήμαρχος Σπάρτης Δημήτρης Αποστολάκος, ο κ. Σταύρος Αργειτάκος τέως δήμαρχος Σπάρτης κι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δ. Σπάρτης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μυστρά κ. Δημήτρης Σκουρμπέλος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Παρορίου και του πολιτιστικού Συλλόγου Παρορίου Περικλής Σταυράκος και ο πρωτοπρεσβύτερος πατέρας Λάζαρος Σκάγκος εφημέριος της ενορίας Μυστρά, όπου και ευλόγησε την πίτα του συλλόγου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την πρωτοβουλία του συλλόγου να βραβεύσει το πατέρα Λάζαρο Σκάγκο για τα 40 χρόνια αδιάκοπης και ουσιαστικής προσφοράς του στην ενορία Μυστρά.

Video από Photoreporter.gr


Οδός Εμπόρων