Vekrakos
Spartorama | Ο Δημήτρης Καζάκης σε Σπάρτη και Σκάλα

Ο Δημήτρης Καζάκης σε Σπάρτη και Σκάλα

Spartorama 13/01/2017 Εκτύπωση Δημοτικά
Ο Δημήτρης Καζάκης σε Σπάρτη και Σκάλα
Επί τη ευκαιρία των εγκαινίων των νέων γραφείων του κόμματος στη Σπάρτη
Οδός Εμπόρων

Το γενικό πλαίσιο της συνολικής πρότασης του ΕΠΑΜ για την ομαλή έξοδο από την κρίση, θα παρουσιάσει ο γενικός γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Καζάκης στις διαδοχικές εκδηλώσεις – ομιλίες σε Σπάρτη, Σκάλα Λακωνίας και Άργος, Κυριακή και Δευτέρα αντίστοιχα. 

Ειδικότερα, ο κ. Καζάκης επικεφαλής κλιμακίου του ΕΠΑΜ, την προσεχή Κυριακή 15 Ιανουαρίου, θα μεταβεί στην Σπάρτη στις 11:30, και επί τη ευκαιρία των εγκαινίων των νέων γραφείων του κόμματος και στις 18:00 της ίδιας ημέρας θα μιλήσει σε φίλους και μέλη του ΕΠΑΜ στη Σκάλα, όπου επίσης θα υπάρξει μικρή ανάλογη εκδήλωση. 

Την επόμενη ημέρα, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου το κλιμάκιο του ΕΠΑΜ με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα, θα περιοδεύσει στο Άργος, όπου θα έχει συναντήσεις και επαφές, με τοπικούς κοινωνικούς φορείς, συλλόγους και προσωπικότητες, με στόχο την ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων, προτάσεων για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής. 

Οι εν λόγω επισκέψεις του γενικού γραμματέα του ΕΠΑΜ, εντάσσονται στον ευρύτερο σχεδιασμό του κόμματος και του ίδιου του γενικού γραμματέα για την παρουσίαση της πρότασης του ΕΠΑΜ με στόχο την ενημέρωση του ελληνικού λαού. 

(Στην Σπάρτη η διεύθυνση των γραφείων είναι Αγίου Νίκωνος 53 και στην Σκάλα είναι επί της οδού Προέδρου Λιναρδάκου ,πλησίον ΚΤΕΛ.)


Οδός Εμπόρων