Vekrakos
Spartorama | Τελικό: ΑΕ Κισσαμικός - ΑΕ Σπάρτη, 2 - 1

Τελικό: ΑΕ Κισσαμικός - ΑΕ Σπάρτη, 2 - 1

Πηγή 11/12/2016 Εκτύπωση Αθλητισμός
Τελικό: ΑΕ Κισσαμικός - ΑΕ Σπάρτη,  2 - 1
Η ομάδα της Λακωνίας διαμαρτύρεται έντονα για το πέναλτι από το οποίο προήλθε η ισοφάριση του Κισσαμικού και για τις δυο αποβολές που ακολούθησαν...
Οδός Εμπόρων

Μέσα σε λίγα λεπτά η Σπάρτη βίωσε την απόλυτη σφαγή από τη διαιτησία και υποχρεώθηκε σε ήττα από τον Κισσαμικό από το υπέρ της 0-1 με 2-1, τελειώνοντας το ματς με εννέα παίκτες.  

Η ομάδα της Λακωνίας διαμαρτύρεται έντονα για το πέναλτι από το οποίο προήλθε η ισοφάριση του Κισσαμικού και για τις δυο αποβολές που ακολούθησαν... 

Η Σπάρτη ήταν η ομάδα που κατόρθωσε να ελέγξει από νωρίς το ρυθμό του αγώνα, με τους γηπεδούχους να... καραδοκούν για ξαφνικές αντεπιθέσεις. Η ομάδα της Λακωνίας είχε, μάλιστα και την κλασσική ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 41ο λεπτό, όταν ο Ν. Αρσενίεβιτς με δυνατό σουτ είδε τη μπάλα να χτυπά στο αριστερό δοκάρι του Λαζαρίδη και να καταλήγει άουτ. Αυτή ήταν και η κορυφαία στιγμή του πρώτου ημιχρόνου και για τις δύο ομάδες. Καλή στιγμή για τον Κισσαμικό στο 30΄ οταν μετά από κάθετη μπαλιά του Γκούμα, ο Κραβαρίτης βρίσκει την μπάλα και από κόντρα στον Μίλιτς αυτή κατέληξε άουτ. 

Η υπεροχή της Σπάρτης... πληρώθηκε με γκολ υπέρ της μόλις δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με τον Ηλιόπουλο να γράφει με δυνατό σουτ το 0-1 και να δίνει άλλον... αέρα στους Λάκωνες.  Στο 84΄ ο Κισσαμικός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μάντζη από τον Βελλίνη το οποίο προκάλεσε διαμαρτυρίες και ο Μίλιτς το μετέτρεψε σε γκολ γράφοντας το 1-1. Οι Λάκωνες κάνουν λόγο για πέναλτι εφεύρεση... Ακολούθησε στο 86΄ η αποβολή του Οικονομόπουλου για χτύπημα εκτός φάσης και στο 88΄ ο Κισσαμικός γύρισε το ματς με γκολ του Μπαντζη γράφοντας το τελικό 2-1. Νέες διαμαρτυρίες από τους Σπαρτιάτες και αποβολή του Μπουντόπουλου, καθώς η διαιτησία ήταν αυτή που καθόρισε την ήττα τους. 

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Σελινιωτάκης, Τσοντάκης, Γκούμας, Ενγκουέμ, Βλάχος (72΄ Θέος), Μαρτίνεθ (62΄ Τιάγκο), Κίκε (46΄ Μάντζης), Μίλιτς. 

ΣΠΑΡΤΗ: Κραβαρίτης, Γιαννίτσης, Παπαχρήστος, Γκαλίτσιος, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Ηλιόπουλος (75΄ Βελλίνης), Κατσίκης, Οικονομόπουλος, Ν. Αρσενίεβιτς (71΄ Μπουντόπουλος), Αναστασάκος.


Οδός Εμπόρων