Vekrakos
Spartorama | ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ - Αιγινιακός, 3 - 2 τελικό

ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ - Αιγινιακός, 3 - 2 τελικό

Πηγή 04/12/2016 Εκτύπωση Αθλητισμός
ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ - Αιγινιακός, 3 - 2 τελικό
Μεγάλη νίκη για τη Σπάρτη που ανέτρεψε το σε βάρος της 1 - 2
Οδός Εμπόρων

H ομάδα της Σπάρτης επικράτησε 3-2 του Αιγινιακού που ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 80ο λεπτό σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. 

Γκολ και θέαμα πρόσφεραν Σπάρτη και Αιγινιακός, σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με πολλές φάσεις, ωραία γκολ και δύο ανατροπές. Παρουσία χιλίων και πλέον, οπαδών, οι Λάκωνες επικράτησαν με 3-2 της ομάδας του Περικλή Αμανατίδη, πανηγύρισαν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους και έφτασαν τους 9 πόντους που τους φέρνουν στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα. 

Από την άλλη, ο Αιγινιακός υπέστη την πρώτη του φετινή ήττα στο πρωτάθλημα και ουσιαστικά έφυγε με άδεια τα χέρια από μία δύσκολη έδρα, την στιγμή που κρατούσε την τύχη στα χέρια του. Βρέθηκε μάλιστα, μπροστά στο σκορ και διατηρούσε το προβάδισμα μέχρι και το 80’, όταν και κατέρρευσε. 

Η Σπάρτη προηγήθηκε στο δεύτερο μόλις λεπτό με κεφαλιά του Γιαννίτση, αλλά είδε τον αντίπαλο της να φέρνει το ματς στα ίσια στο 29’ με τον Ζούρκο. Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 55’ με τον Πατράλη και πίστεψαν στη νίκη. 

Χωρίς, όμως, να υπολογίσουν τους Μπουντόπουλο και Αναστασάκο, οι οποίοι με δύο γκολ στο 80’ και στο 82’ χάρισαν μία μεγάλη νίκη για την ομάδα τους μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.  

ΣΚΟΡΕΡ: 2’ Γιαννίτσης, 80’ Μπουντόπουλος, 82’ Αναστασάκος- 29’ Ζούρκος, 55 Πατράλης

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Kραβάριτης, Κατσίκης (46’ Αρσενίεβιτς), Καρτσαμπάς, Γκαλίτσιος (60’ Οικονομόπουλος), Γιαννίτσης, Παπαχρήστος,  Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Ηλιόπουλος, Μπουντόπουλος, Αναστασάκος

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσιαγιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πασαλίδης, Πατράλης, Ζούρκος, Γκούρτσας, Ζγκούρι, Μουκίδης, Φασίδης (65’ Ονουάτσι) 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μιχελής (Πειραιά)


Οδός Εμπόρων