Vekrakos
Spartorama | Πλατανιάς - Σπάρτη, 1 - 0 τελικό

Πλατανιάς - Σπάρτη, 1 - 0 τελικό

Πηγή 29/11/2016 Εκτύπωση Αθλητισμός
Πλατανιάς - Σπάρτη, 1 - 0 τελικό
Για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας
Οδός Εμπόρων

H AE Σπάρτη γνώρισε την ήττα από τον Πλατανιά με 1-0 στο γήπεδο των Περιβολίων, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι παίκτες του Σωτήρη Αντωνίου έκαναν μεγάλη προσπάθεια κάτω υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες και με τον άνεμο κόντρα στο δεύτερο ημίχρονο, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται στη Super League.

H ΑΕ Σπάρτη πήρε τα ηνία του αγώνα στα πρώτα λεπτά αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ που θα την έβαζε μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος ο Πλατανιάς βγήκε μπροστά και στο 51’ ο Γουνδουλάκης, μετά από σέντρα του Γιορέντε, ευτύχησε να κάνει το 1-0. Η ομάδα μας θα μπορούσε να φτάσει στην ισοφάριση εκμεταλλευόμενη τις μεγάλες ευκαιρίες των Ηλιόπουλου (77’) και Βελλίνη στις καθυστερήσεις, όμως το 1-0 υπέρ της γηπεδούχου ομάδας έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μουρτζάκης (Ηρακλείου) με βοηθούς τους Τρουλινό (Ηρακλείου) και Κοκμοτό (Ρεθύμνου).

Επόμενη αναμέτρηση για την ΑΕ Σπάρτη την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 15:00 με αντίπαλο τον Αιγινιακό στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Football League.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κοκκαλάς, Καρυπίδης, Αποστολόπουλος, Πριντέτα, Γιορέντε, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός (85΄ Ηλιάδης), Γουνδουλάκης, Ντίνας (69΄ Στάθης), Τσουράκης (78΄ Κάργας), Ντιλαβέρ

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ: Κραβαρίτης, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Καρτσαμπάς (58΄ Ηλιόπουλος), Παπαχρήστος, Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Οικονομόπουλος (84΄ Κατσίκης), Μπουντόπουλος (61΄ Βελλίνης), Αναστασάκος.

Υπενθυμίζουμε ότι στα ματς της πρεμιέρας ο Πλατανιάς είχε ηττηθεί με 3-0 στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό, ενώ η Σπάρτη είχε κερδίσει με 4-0 τα Χανιά στην έδρα της.


Το σημερινό πρόγραμμα: 

Αγροτικός Αστέρας-ΠΑΣ Γιάννινα

Πλατανιάς-Σπάρτη

Βέροια-Αιγινιακός

Άρης-Αστέρας Τρίπολης

Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΚ


Οδός Εμπόρων