Vekrakos
Spartorama | 3η αγωνιστική: Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕ Σπάρτη 0 - 2

3η αγωνιστική: Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕ Σπάρτη 0 - 2

Πηγή 26/11/2016 Εκτύπωση Αθλητισμός
3η αγωνιστική: Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕ Σπάρτη 0 - 2
Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και στο 12΄ προηγήθηκε με τέρμα του Ηλιόπουλου. Στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Αναστασόπουλο στο 76΄, βρέθηκε να πετυχαίνει το 2-0
Οδός Εμπόρων

Η ΑΕ Σπάρτη πέτυχε στην Καρδίτσα την δεύτερη νίκη της στη Football League, επικρατώντας της τοπικής Αναγέννησης με 2-0, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και στο 12΄ προηγήθηκε με τέρμα του Ηλιόπουλου, χάνοντας προηγουμένως δυο μεγάλες ευκαιρίες με Μπουντόπουλο και Αναστασάκο. Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου η ΑΕ Σπάρτη ήταν απειλητική, κάνοντας αισθητή συνεχώς την παρουσία της στα αντίπαλα καρέ.

Παρόμοια η εικόνα της ομάδας μας και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Αναστασόπουλο στο 76΄ να πετυχαίνει το 2-0, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μαρόπουλος από τον σύνδεσμο της Μακεδονίας με βοηθούς τους Νατσιόπουλο (Μακεδονίας) και Χριστάκογλου (Χαλκδικής).

Επόμενη αναμέτρηση για την ΑΕ Σπάρτη, την Τρίτη 29 Νοεμβρίου με τον Πλατανιά στο γήπεδο των Περιβολίων, για την 2η αγωνιστική της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Κουτσόπουλος, Ζδράβος (46΄ Τσόπελας), Δημόπουλος, Σμίλτος, Κισκαμπάνης, Φέτσης, Ντάνκουα, Μοσχάκης (46΄ Ντιατά), Τζέκος, Μπιτέλης (71΄ Ελ Σαγιέντ), Μπλέντι.

AE ΣΠΑΡΤΗ: Μελίσσας, Σιώπης, Παπαχρήστος, Γκαλίτσιος, Καρτσαμπάς, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Κατσίκης (91΄ Χάδιαρης), Ηλιόπουλος (66΄ Γιαννίτσης), Μπουντόπουλος (74΄ Παναγιώτου), Αναστασάκος.


Οδός Εμπόρων