Vekrakos
Spartorama | Εορτασμός της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων

Εορτασμός της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων - video

Spartorama 23/11/2016 Εκτύπωση Εκδηλώσεις
Εορτασμός της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων
Δοξολογία στο Μητροπολιτικό ναό, κατάθεση στεφάνων στο κενοτάφιο του Λεωνίδα, ημερίδα με θέμα «Η Προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στο Έθνος» και μικρή έκθεση εικόνων, δημοσιευμάτων και στρατιωτικών στολών
Οδός Εμπόρων

Την Κυριακή 20/11/2016, στις 6:00 διοργανώθηκε ημερίδα από ΚΕΕΜ με πρωτοβουλία του διοικητή ταξίαρχου κ. Αθανάσιου Ρεκουνιώτη, στο Πνευματικό κέντρο του Δ. Σπάρτης με Θέμα «Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ». Στο χώρο υπήρχε παράλληλα και μια μικρή έκθεση εικόνων, δημοσιευμάτων αλλά και στρατιωτικών στολών σε συνεργασία με το πολεμικό μουσείο!

Την Δευτέρα 21/11 (Εισόδεια της Θεοτόκου) το πρωί έγινε δοξολογία στο Μητροπολιτικό ναό της Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη παρουσία πλήθους κόσμου και αρχών, ενώ στη συνέχεια τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο κενοτάφιο του Λεωνίδα στη Σπάρτη.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν στη Λέσχη αξιωματικών Σπάρτης όπου τιμήθηκαν συγγενείς των θανόντων στρατιωτικών που έπεσαν ηρωικά συμμετέχοντας στο Ελληνικό σώμα εκστρατείας στο πόλεμο της Νoτίου Κορέας.


Video από το Phoreporter.gr


Οδός Εμπόρων