Vekrakos
Spartorama | Η 5η έκθεση «LOCAL ON, στολίδι από τον τόπο σου», οργανώνεται από το «Αctivate Νow//Ενεργοποίηση Τώρα»

Η 5η έκθεση «LOCAL ON, στολίδι από τον τόπο σου», οργανώνεται από το «Αctivate Νow//Ενεργοποίηση Τώρα»

Spartorama 20/11/2016 Εκτύπωση Εκδηλώσεις
Η 5η έκθεση «LOCAL ON, στολίδι από τον τόπο σου», οργανώνεται από το «Αctivate Νow//Ενεργοποίηση Τώρα»
Ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων Παρασκευή 25 Νοεμβρίου. Ανακοίνωση συμμετοχών Τρίτη 29 Νοεμβρίου
Οδός Εμπόρων

Η έκθεση LOCAL ON είναι ένα συνεργατικό εγχείρημα με έμφαση στην τοπική τέχνη και στους ανθρώπους της που ξεκίνησε το Δεκέμβρη του 2014. Δυο χρόνια μετά, η 5η έκθεση LOCAL ON, το σίγουρο είναι πως έχει μεγαλώσει. Έτσι και αυτή, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, «ενηλικιώνεται», συνειδητοποιεί περισσότερο τον «εαυτό» της, τις δυνάμεις της, την αξία της και ετοιμάζεται να δώσει ένα άλλο στίγμα. 

Το δικό μας τοπικό προϊόν, θα λέγαμε, το δικό μας «ελαιόλαδο» παράγεται, «μαζεύεται», επεξεργάζεται και αυτό με πολύ κόπο και φροντίδα. Όπως όλα τα τοπικά προϊόντα, έχει και αυτό να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της κρίσης, της διεθνούς αγοράς και του ανταγωνισμού των μεγάλων  εταιριών, για να μην συζητήσουμε για την «εμφιάλωση», τη συσκευασία, την εικόνα του κτλ. Ευτυχώς η «οξύτητά» του είναι από τα θετικά του και έτσι οι τεχνίτες σε αυτή την 5η προσπάθεια σε συνεργασία με τη φαντασία και την ευρηματικότητα θα καταφέρουν να παρουσιάσουν το καλύτερο τους πρόσωπο με τεχνήματα διαφορετικά, πιο πλήρη και ποιοτικά. 

Στολίδι από τον τόπο σου, είναι αυτό που θα στολίσει τον τοίχο, το λαιμό, την πόρτα αλλά και αυτό που με υπερηφάνεια θα δείξουμε στον ξένο αλλά και αυτό που το κοιτάμε και λέμε είναι φτιαγμένο από εμάς, γιατί εμείς στολίζουμε και ομορφαίνουμε τον τόπο μας. 

Η έκθεση LOCAL ON  #5 θα πραγματοποιηθεί στις 16, 17 & 18 Δεκεμβρίου στο Παλιό Μεταξουργείο υπό την οργάνωση της ΑΜΚΕ «Αctivate Νow//Ενεργοποίηση Τώρα» 

Συμμετέχοντας κερδίζεις: 

  • Ένα ταξίδι στον κόσμο της δημιουργίας και της τέχνης.
  • Τη συμμετοχή σε ένα συλλογικό εγχείρημα για την τοπική τέχνη.
  • Μια “βιτρίνα” με τα έργα σου στο κέντρο της πόλης
  • Διαφήμιση στα τοπικά μέσα & τα κοινωνικά δίκτυα.
  • Συλλεκτικό αυτοκόλλητο #5 LOCAL ON στα έργα σου.
  • Συμμετοχή σε 2 σεμινάρια: 27 Νοεμβρίου με θέμα “Η εικόνα του έργου μου” & 11 Δεκεμβρίου για τους εκθέτες σεμινάριο με θέμα “Τα έργα μου, στήσιμο και οργάνωση” (από τους Π.Παπαδολιά & Φ.Φωτοπούλου).

Ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων Παρασκευή 25 Νοεμβρίου. Ανακοίνωση συμμετοχών Τρίτη 29 Νοεμβρίου.

 

Oικονομική ενίσχυση-συμμετοχή 55 ευρώ. 

Η οικονομική ενίσχυση στο δίκτυο των εκθέσεων LOCAL ON αφορά την προώθηση, διαφήμιση της έκθεσης και κυρίως τις ανάγκες της για στέγαση, θέρμανση, φωτισμό-σηματοδότηση, διακόσμηση κτλ.

Αίτηση συμμετοχής εδώ


Οδός Εμπόρων