Vekrakos
Spartorama | ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ – Πανθρακικός, 2 - 1 τελικό

ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ – Πανθρακικός, 2 - 1 τελικό

Spartorama 30/10/2016 Εκτύπωση Αθλητισμός
ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ – Πανθρακικός, 2 - 1 τελικό
Η διακύμανση του σκόρ: 21o λεπτό 0-1, 42o λεπτό 1-1, 60ο λεπτό 2-1 και η πρώτη νίκη στην Football League για τη Σπάρτη
Οδός Εμπόρων

Νίκη για τη Σπάρτη!!!

Η ΑΕ Σπάρτη ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη Football League και επιβλήθηκε 2-1 του Πανθρακικού, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2016-2017.

Η ομάδα μας, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, έδειξε χαρακτήρα και δυναμική, απέναντι σε ένα από τα μεγάλα ονόματα της Football League και πανηγύρισε στο τέλος μια μεγάλη νίκη, που της δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

Η ΑΕ Σπάρτη βρέθηκε πίσω στο σκορ με ψιλοκρεμαστό σουτ του Ηλιάδη στο 21’. Με αντεπίθεση διαρκείας όμως στη συνέχεια, πάθος και αποφασιστικότητα, κατόρθωσε να απαντήσει στο 42’ με δυνατό σουτ του Αναστασάκου κάνοντας το 1-1.

Η ολική ανατροπή έγινε στο 60΄ όταν από εξαιρετική ασίστ - τρύπα του Αναστασάκου στην πλάτη της άμυνας του Πανθρακικού, ο Σιώπης με πλασέ έγραψε το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους οπαδούς που κατέκλυσαν το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιώργος Παπαδόπουλος (Αχαΐας) με βοηθούς τους Ανδρέα Μεϊντανάς και Κώστα Κακαφώνη από τον ίδιο σύνδεσμο.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας ο Απόλλων Σμύρνης για την 2η αγωνιστική της Football League, σε αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης και σε ημερομηνία που θα ορίσει η διοργανώτρια αρχή.

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ: Μελίσσας, Σιώπης, Παπαχρήστος, Γιαννίτσης, Γκαλίτσιος, Κατσίκης (55΄ Ηλιόπουλος), Μπανούσης, Ν. Αρσενίεβιτς (70΄ Αναστασόπουλος), Οικονομόπουλος, Αναστασάκος, Μπουντόπουλος (86΄ Βελλίνης).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Γκαραβέλης, Κάρδαρης (67΄ Χαλκιαδάκης), Μυρθιανός, Πολίμος, Ηλιάδης, Πετρούσης, Γαβριηλίδης, Μπουγαΐδης, Ρομπέρ, Πλέγας (84΄ Κουσίδης), Νικόλτσης.


ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ!



Οδός Εμπόρων