Vekrakos
Spartorama | Μετά το «ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ», έρχεται το Σάββατο η «28η Σπαρτακιάδα»

Μετά το «ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ», έρχεται το Σάββατο η «28η Σπαρτακιάδα»

Spartorama 06/10/2016 Εκτύπωση Αθλητισμός Δημοτικά
Μετά το «ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ», έρχεται το Σάββατο η «28η Σπαρτακιάδα»
Οι ποδηλάτες θα πάρουν εκκίνηση στις 7:30 το πρωί, έξω απ’ το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο και θα τερματίσουν αυθημερόν, μπροστά απ’ το άγαλμα του Βασιλιά Λεωνίδα, στη Σπάρτη
Οδός Εμπόρων

Η «28η ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑ», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016. Οι ποδηλάτες θα πάρουν εκκίνηση στις 7:30 το πρωί, έξω απ’ το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο και θα τερματίσουν αυθημερόν, μπροστά απ’ το άγαλμα του Βασιλιά Λεωνίδα, στη Σπάρτη.

Πρόκειται για μία διαδρομή 257 χλμ., που διασχίζει την Κόρινθο, το Άργος, τον «Κολοσούρτη», την Τρίπολη και φυσικά τερματίζει στη Σπάρτη.

Στη φετινή Σπαρτακιάδα συμμετέχουν και οι συμπατριώτες μας:

  •  ΚΑΛΚΑΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
  •  ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ
  •  ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΣΤEΦΑΝΟΣ

 και οι Λάκωνες ομογενείς:

  • ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
  • ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Το Ν.Π. Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης, οργανώνει το Σάββατο μουσική εκδήλωση στην Κεντρική Πλατεία της Σπάρτης.

Η μουσική εκδήλωση, με έντεχνο ελληνικό τραγούδι, θα ξεκινήσει στις 8:30 μ.μ. και μετά από αυτή, στις 9:30 μ.μ. θα λάβει χώρα η τελετή της απονομής των επάθλων στους διακριθέντες ποδηλάτες.

Ο τερματισμός των ποδηλατών θα γίνει στο Άγαλμα του Λεωνίδα, στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, από τις 3:30 μ.μ. έως τις 7:45 μ.μ.


  



Οδός Εμπόρων