Vekrakos
Spartorama | Επίσκεψη του χρυσού παραολυμπιονίκη Παύλου Μάμαλου στο Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης

Επίσκεψη του χρυσού παραολυμπιονίκη Παύλου Μάμαλου στο Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης

Spartorama 04/10/2016 Εκτύπωση Εκκλησία
Επίσκεψη του χρυσού παραολυμπιονίκη Παύλου Μάμαλου στο Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης
Του απονεμήθηκε τιμιτικό δίπλωμα απο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας
Οδός Εμπόρων

Το Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου 2016 ο χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο, στο άθλημα της άρσης βαρών σε πάγκο, κ. Παύλος Μάμαλος, ο οποίος συνοδευόταν από τον Πρόεδρο κ. Αλεξανδράκη και μέλη του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας.

Στο Ίδρυμα τον υποδέχθηκαν, μέσα σε κλίμα συγκίνησης και χαράς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος, ο Διευθυντής του Ιδρύματος π. Ιωάννης Προφύρης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι τρόφιμοι και οι εργαζόμενοι. Ο χρυσός Παραολυμπιονίκης συνομίλησε αρκετή ώρα με τον σεπτό Ποιμενάρχη μας, ενώ ακολούθησε περιήγηση στους χώρους του Ιδρύματος.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με απονομή από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας τιμητικού διπλώματος στον Παύλο Μάμαλο. Ο Σεβασμιώτατος υπογράμμισε το ψυχικό σθένος του τιμώμενου τονίζοντας ότι αποτελεί πρότυπο για την κοινωνία μας. Από την πλευρά τους οι τρόφιμοι του Ιδρύματος του προσέφεραν, ως δώρο, ένα εργοτέχνημα, που φιλοτέχνησαν στο Κέντρο Κατάρτισης και Δημιουργικής Απασχόλησης του Ιδρύματος.


Οδός Εμπόρων