Vekrakos
Spartorama | Ομάδα Νέων: ΑΕ Σπάρτη – Μαντινειακός 4 - 1

Ομάδα Νέων: ΑΕ Σπάρτη – Μαντινειακός 4 - 1

Πηγή 24/09/2016 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Αθλητισμός
Ομάδα Νέων: ΑΕ Σπάρτη – Μαντινειακός 4 - 1
Θετικά δείγματα γραφής έδειξε η ομάδα Νέων της ΑΕ Σπάρτη έπειτα από τη νίκη που σημείωσε επί του Μαντινειακού με 4-1, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου
Οδός Εμπόρων

Θετικά δείγματα γραφής έδειξε η ομάδα Νέων της ΑΕ Σπάρτη έπειτα από τη νίκη που σημείωσε επί του Μαντινειακού με 4-1, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (24/9) στο γήπεδο του Λογκανίκου, εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων της στη Football League της νέας σεζόν.

Αν και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, οι παίκτες του Νίκου Μηλιάκου έδειξαν χαρακτήρα και κατάφεραν γρήγορα να ισοφαρίσουν. Στο 15΄ο Ελεζί με σουτ έφερε το ματς στα ίσα ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ρασσιάς έδωσε το προβάδισμα για την ΑΕ Σπάρτη. Στο 44’ ο Φρατζέσκος έκανε το 3-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο 80’ ο Ασπιώτης, μετά από ασίστ του Κορνέζου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η ΑΕ Σπάρτη ευχαριστεί θερμά την διοίκηση της ομάδας του Λογκανίκου για την φιλοξενία και την άριστη συνεργασία για την άρτια διεξαγωγή της αναμέτρησης.

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ: Λαμπράκης (46’ Θανασούλας), Ελεζί (60’ Καφαντάρης), Σκαμπαρδώνης (57’ Κορδούλης), Πετράκος (46’ Κονίδης), Καλογερόπουλος (46’ Παπαστάθης), Φρατζέσκος (46’ Ασπιώτης), Ρασσιάς, Στούμπος (60’ Παυλάκης), Μαλτέζος, Κορνέζος, Χάδιαρης (57’ Πεβούδας).

ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΟΣ: Πανόπουλος, Παπαδόπουλος, Περδικάρης, Ρούμπος, Γλένης, Καραμάνος, Μανδρώνης, Αλεμής, Τζαβάλας, Παναγούλιας, Μπαρμπαγιάννης.


Οδός Εμπόρων