Vekrakos
Spartorama | Παναιγιάλειος - Σπάρτη 0 - 4

Παναιγιάλειος - Σπάρτη 0 - 4 - video

Πηγή 14/09/2016 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ
Παναιγιάλειος - Σπάρτη 0 - 4
Επίδειξη δύναμης από την Σπάρτη, που «κλείδωσε» το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου, διασύροντας τον τυπικά γηπεδούχο Παναιγιάλειο με 4-0!
Οδός Εμπόρων

Απίστευτο σόου από την νεοφώτιστη Σπάρτη, η οποία έδειξε έτοιμη να πρωταγωνιστήσει, διασύροντας τον τυπικά γηπεδούχο Παναιγιάλειο με 4-0, αποτέλεσμα που της δίνει από σήμερα το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου. 

Οι φιλοξενούμενοι - στα... χαρτιά, αφού το ματς έγινε στο γήπεδο του Παναιτωλικού - ήταν αυτοί που κόντρα στις προβλέψεις, είχαν τον έλεγχο και έμοιαζαν από τα πρώτα λεπτά να είναι πιο απειλητικοί. Κάτι που φρόντισαν να επιβεβαιώσουν στο 24ο λεπτά, με τον «γερόλυκο» Αναστασάκο να στέλνει από κοντά την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, μετά από καλά εκτελεσμένο κόρνερ και κεφαλιά-ασίστ του Γιαννίτση. 

Ο Παναιγιάλειος επιχείρησε ανεπιτυχώς να αντιδράσει στα επόμενα λεπτά, με τον ρυθμό, όμως, σταδιακά να πέφτει. Ειδικά στο δεύτερο μέρος, το ματς δεν είχε φάσεις και όλα έδειχναν πως πηγαίνει... σβηστό. Αυτά, μέχρι το 75 και πάλι ο Αναστασάκος... πυροβόλησε, μετά από νέα πολύ καλή σέντρα του  Μπουντόπουλου, γράφοντας το 2-0. 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανοιχτεί και να ψάξει κάποιο γκολ η «Μαύρη Θύελλα», που όμως άφησε κενά στα μετόπισθεν και το πλήρωσε. Αντί να μειώσει, δέχτηκε δύο ακόμα τέρματα με δράστη αυτή τη φορά τον Μπουντόπουλο στο 85 και το 88 (το δεύτερο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι). 

Έτσι, η Σπάρτη που τελείωσε το ματς με παίκτη λιγότερο, μιας και ο Μπανούσης στο 90 αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα, έχει ήδη κάνει τσεκ ιν για την επόμενη φάση του Κυπέλλου, με τον Παναιγιάλειο να αναζητάει κάτι παραπάνω από ένα θαύμα για να ανατρέψει αυτό το βαρύ σκορ στον επαναληπτικό. 

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Πατινιώτης, Βλάχος, Κοντοές, Καζναφέρης, Μπούζας, Τσιλιγκίρης, Μπουρλάκης (79’ Μωυσίδης), Σκαρτσίλας (46’ Κατιδης), Κρητικός (63’ Ξόμπλιος). 

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Παπαχρήστος, Γκαλίτσιος, Κατσίκης, Γιαννίτσης, Μπανούσης, Ν. Αρσενίεβιτς (76’ Αναστασόπουλος), Οικονομόπουλος, Μπουντόπουλος, Αναστασάκος (83’ Παναγιώτου), Βελλίνης (70’ Ηλιόπουλος).

gazetta.gr


Οδός Εμπόρων