Vekrakos
Spartorama | Νοσοκομείο Σπάρτης: Γιατί ανακλήθηκε η μετάθεση του Διευθυντή Χειρουργικής, Νεοκλή Κρητικού;

Νοσοκομείο Σπάρτης: Γιατί ανακλήθηκε η μετάθεση του Διευθυντή Χειρουργικής, Νεοκλή Κρητικού;

Ευάγγελος Μητράκος 10/09/2016 Εκτύπωση Υγεία
Νοσοκομείο Σπάρτης: Γιατί ανακλήθηκε η μετάθεση του Διευθυντή Χειρουργικής, Νεοκλή Κρητικού;
Καλούμε το Δ.Σ. του νοσοκομείου να δώσει επαρκείς εξηγήσεις γι’ αυτήν την απόφαση, που σίγουρα λειτουργεί προς την κατεύθυνση χειροτέρευσης των υπηρεσιών υγείας στο νομό Λακωνίας και απαξιώνει έναν από του καλύτερους και ικανότερους λειτουργούς της.
Οδός Εμπόρων

Την ώρα που  τα προβλήματα στον τομέα της Υγείας στη Λακωνία (όπως και σ’ ολόκληρη την Ελλάδα) επιδεινώνονται συνεχώς, έχοντας πάρει πλέον εκρηκτικές διαστάσεις, με το όλο σύστημα να στέκεται ακόμα όρθιο χάρη στην αυταπάρνηση του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού,

ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ

η μετάθεση του Διευθυντή Χειρουργικής του Νοσοκομείου Σπάρτης Κρητικού Νεοκλή, με υπογραφή του  Υπουργού Υγείας κ. Α. Ξανθού, και υποχρεώνεται ο γιατρός να επιστρέψει στο Νοσοκομείο Μολάων, από το οποίο είχε μετατεθεί πριν από 2 χρόνια !!!

Ο χειρουργός - ιατρός Νεοκλής Κρητικός, με την άριστη επιστημονική του επάρκεια, το ήθος του και την υψηλού επιπέδου ιατρική φροντίδα που προσέφερε στους ασθενείς τού δημόσιου συστήματος υγείας  στο νομό Λακωνίας, κατόρθωσε (μέσα σε αντίξοες συνθήκες)  να βάλει στο επίκεντρο θετικού ενδιαφέροντος το απομονωμένο από τον υγειονομικό χάρτη Νοσοκομείο Μολάων, επί σειράν ετών, με σημαντικότερο κι αψευδέστερο μάρτυρα τους Λάκωνες ασθενείς του (κι όχι μόνο) και την Κοινή Γνώμη, στη συνείδηση της οποίας έχει, καθολικά, καταξιωθεί. Το ίδιο ιατρικό έργο και με τα ίδια χαρακτηριστικά προσέφερε επί διετία και στο Νοσοκομείο Σπάρτης, στο οποίο μετατέθηκε με απόφαση του Δ.Σ. του Νοσοκομείου, ύστερα από μακρόχρονη υπηρεσία στο Νοσοκομείο Μολάων!

Αισθάνεται κανείς την ανάγκη να ενημερώσει την κοινή γνώμη και να δώσει επαρκείς εξηγήσεις γι’ αυτήν την απόφαση, που σίγουρα λειτουργεί προς την κατεύθυνση χειροτέρευσης των υπηρεσιών υγείας στο νομό Λακωνίας και απαξιώνει έναν από του καλύτερους και ικανότερους λειτουργούς της.

9 – 9 – 2016

Βαγγέλης Μητράκος


Οδός Εμπόρων