Vekrakos
Spartorama | Φιλικός αγώνας: ΑΕ Σπάρτη- Αστέρας Τρίπολης 2 - 5

Φιλικός αγώνας: ΑΕ Σπάρτη- Αστέρας Τρίπολης 2 - 5

Πηγή 05/09/2016 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ
Φιλικός αγώνας: ΑΕ Σπάρτη- Αστέρας Τρίπολης 2 - 5
O Σωτήρης Αντωνίου δοκίμασε πρόσωπα και συστήματα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας που πραγματοποιεί η ΑΕ Σπάρτη, προκειμένου να είναι έτοιμη με την έναρξη των υποχρεώσεων της σε Football League και Κύπελλο Ελλάδας.
Οδός Εμπόρων

Την ήττα με 5-2 γνώρισε η ΑΕ Σπάρτη από τον Αστέρα Τρίπολης, σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Στο πέμπτο, κατά σειρά φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας, ο Σωτήρης Αντωνίου δοκίμασε πρόσωπα και συστήματα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας που πραγματοποιεί η ΑΕ Σπάρτη, προκειμένου να είναι έτοιμη με την έναρξη των υποχρεώσεων της σε Football League και Κύπελλο Ελλάδας.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 23΄ με τον Νίκο Φερνάντεζ, ενώ στο 36΄έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα, όταν μετά από σέντρα του Κώτσιρα, η μπάλα χτύπησε στον Μπανούση και κατέληξε στα δίχτυα του Μελίσσα. Στο 37’ ο Στανισάβλιεβιτς με σουτ έκανε το 3-0 για τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕ Σπάρτη μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 49΄ με δυνατό σουτ του Αναστασάκου μείωσε σε 3-1. Στο 64΄η ομάδα μας πέτυχε και δεύτερο τέρμα, πάλι με τον αρχηγό της, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ θα μπορούσε να φτάσει και στην ισοφάριση με τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Ο Αστέρας Τρίπολης στο 75 έκανε το 4-2 με τον Συρεγγέλα ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 78΄ μετά από προβολή του Παναγιώτου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σπυρίδων Σελίμος από την ΕΠΣ Λακωνίας με βοηθούς τους Γεώργιο Σταματάκο και Γεώργιο Παλαμίδα. 

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ: Μελίσσας, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Παπαχρήστος , Μπανούσης, Οικονομόπουλος, Μπουντόπουλος, Βελλίνης, Ηλιόπουλος, Αναστασάκος. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Καρτσαμπάς, Κατσίκης, Παναγιώτου, Αναστασόπουλος, Χάδιαρης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ντοναρούμα, Ιγκλέσιας, Ίγκορ, Κυριακόπουλος, Χαμντανί, Τσάβες, Νίκο Φερνάντεζ, Κώτσιρας, Στανισάβλιεβιτς, Μακροστέργιος, Συρεγγέλας. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Άσεν, Αθανασιάδης, Γλέζος, Νάτσης, Νικολακόπουλος, Παπαγγελής.


Οδός Εμπόρων