Vekrakos
Spartorama | Κακή «παράσταση» με ισλαμικές μαντίλες στην υποδοχή της Α. Κορακάκη!

Κακή «παράσταση» με ισλαμικές μαντίλες στην υποδοχή της Α. Κορακάκη!

Πηγή 16/08/2016 Εκτύπωση Αθλητισμός Ελλάδα Προσφυγικό
Κακή «παράσταση» με ισλαμικές μαντίλες στην υποδοχή της Α. Κορακάκη!
Πέρασαν διεθνώς την εικόνα οτι η Ελλάδα είναι χώρα με ισχυρό μουσουλμανικό στοιχείο
Οδός Εμπόρων

Mία εξαιρετικά κακή «παράσταση» στήθηκε από γνωστούς-αγνώστους σκηνοθέτες με πρωταγωνίστρια την «χρυσή» αλλά και «χάλκινη» Ελληνίδα στην σκοποβολή Α. Κορακάκη. 

Αντί να την υποδεχτούν Έλληνες πολίτες πήραν πρόσφυγες μουσουλμάνους από το κέντρο φιλοξενίας αλλοδαπών και τους «έστησαν» δίπλα από την Ολυμπιονίκη στέλνοντας σε όλο τον πλανήτη φωτογραφίες με μουσουλμάνους να υποδέχονται στην βορειοελλαδική πόλη της Δράμας την Ελληνίδα. 

Η ίδια η Α. Κορακάκη έδειχνε σαστισμένη και χαμογελούσε αμήχανα όπως φαίνεται στις φωτογραφίες ενώ κάποια στιγμή της έδωσαν ένα μικρό προσφυγόπουλο να κρατήσει στην αγκαλιά και φυσικά η κοπέλα καμία αντίρρηση να το πάρει αγκαλιά (πρόκειται για ένα αθώο μικρό παιδί). 

Πρόκειται για στιγμές που προκαλούν απορία αφού το μήνυμα που στέλνουν παγκοσμίως -άλλωστε αυτός ήταν και ο στόχος τους- ήταν μια Ελλάδα μουσουλμανική και βέβαια ένα κάλεσμα σε όλους τους εξ Ανατολών πρόσφυγες μετανάστες -"παράνομους μετανάστες" κατά την ΕΕ- να έρθουν στην Ελλάδα όπου "θα περνάνε υπέροχα". 

Συν τοις άλλοις περνάει και το μήνυμα ότι εκτός της Θράκης και στην Δράμα διαβιούν μουσουλμάνοι που η Τουρκία φυσικά θα επιδιώκει να εμφανίζεται ως προστάτης τους.


του Πέτρου Αναστασίου, pronews.gr


Οδός Εμπόρων