Vekrakos
Spartorama | Μήνυμα Νεοκλή Κρητικού, υποψήφιου Βουλευτή Λακωνίας με την ΝΔ

Μήνυμα Νεοκλή Κρητικού, υποψήφιου Βουλευτή Λακωνίας με την ΝΔ

Spartorama 20/06/2019 Εκτύπωση Λακωνία Πολιτική
Μήνυμα Νεοκλή Κρητικού, υποψήφιου Βουλευτή Λακωνίας με την ΝΔ
«...ο καθένας που καλείται να ασχοληθεί γενικότερα με την πολιτική, να σεβαστεί πρώτα και κύρια τον πολίτη, τον τόπο και την πατρίδα του»
Οδός Εμπόρων

Συμπατριώτισσες, Συμπατριώτες, 

Αποτελεί για εμένα τιμή και ευθύνη να είμαι ένα από τα νέα πρόσωπα που επιλέγονται για να εκπροσωπήσουν τη Νέα Δημοκρατία και να προσωποποιήσουν το αίτημα να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο. 

Σήμερα ξεκινάμε επίσημα έναν όμορφο αγώνα. Έναν αγώνα για την Ελλάδα και για την Λακωνία μας. Όλοι πλέον αντιλαμβανόμαστε ότι οι επικείμενες εκλογές είναι πραγματικά από τις πιο κρίσιμες στη νεότερη ελληνική ιστορία. Για να ξεπεράσει η χώρα μας τα προβλήματα και να μπορέσει να εισέλθει σε μία καινούργια πορεία ανάπτυξης και ευημερίας, απαιτούνται τολμηρές και θαρραλέες πολιτικές λύσεις και πράξεις. Είναι επιτακτική η ανάγκη λοιπόν, ο καθένας που καλείται να ασχοληθεί γενικότερα με την πολιτική, να σεβαστεί πρώτα και κύρια τον πολίτη, τον τόπο και την πατρίδα του. 

Με αυτές τις σκέψεις, σας ζητώ να στηρίξετε μία νέα υποψηφιότητα, ένα νέο άνθρωπο που θέλει να προσφέρει στον τόπο του, έναν επιστήμονα που ότι έχει κατακτήσει μέχρι σήμερα το έχει καταφέρει με σεβασμό στην αξιοπρέπεια του κάθε πολίτη και με αλληλέγγυα συμπεριφορά σε κάθε συνάνθρωπο που την έχει ανάγκη. Δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις ώστε με λύσεις ρεαλιστικές, να αξιοποιήσουμε πολύπλευρα τις παραγωγικές δυνατότητες του νομού μας, με γνώμονα το δίκιο, την αλληλεγγύη, τη δημοκρατία και τη δίκαιη ανάπτυξη. 

Τέλος, οφείλω να ευχαριστήσω τη Ν.Δ. και προσωπικά τον Πρόεδρό της κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του κόμματος και εύχομαι καλή δύναμη και καλό αγώνα τόσο στους συνυποψήφιούς μου, όσο και στους υποψηφίους των άλλων κομμάτων. 

Σας ευχαριστώ θερμά όλους. 

Με σεβασμό και εκτίμηση

 

Νεοκλής Δ. Κρητικός
Δρ.. Ιατρός Χειρουργός – Διευθυντής ΕΣΥ
Υποψήφιος Βουλευτής Λακωνίας με τη Ν.Δ.


Οδός Εμπόρων