Vekrakos
Spartorama | Μήνυμα του Σταύρου Αργειτάκου προς τους πολίτες της Σπάρτης

Μήνυμα του Σταύρου Αργειτάκου προς τους πολίτες της Σπάρτης

Spartorama 05/06/2019 Εκτύπωση Δημοτικά Πολιτική
Μήνυμα του Σταύρου Αργειτάκου προς τους πολίτες της Σπάρτης
Οφείλω να συγχαρώ το νέο Δήμαρχο Σπάρτης κ. Πέτρο Δούκα για τη νίκη του στο Β΄ Γύρο των Δημοτικών εκλογών. Του εύχομαι καλά και δημιουργικά έργα
Οδός Εμπόρων

Συμπατριώτισσες κα συμπατριώτες,

Φίλες και φίλοι,        

Ως Υποψήφιος Δήμαρχος και ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ» σας εκφράζω τις πιο βαθιές και ειλικρινείς ευχαριστίες μου για τη στήριξη και τη συνοδοιπορία σας στον έντιμο, ενωτικό και πολιτισμένο προεκλογικό μας αγώνα.

Επίσης, ευχαριστώ και όλους τους πολίτες που δεν ψήφισαν την Παράταξή μας, άκουσαν όμως με προσοχή τις προτάσεις μας, διάβασαν το πρόγραμμά μας και υποδέχθηκαν εμένα και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους σε κάθε γειτονιά του Δήμου, με χαμόγελο και ευγένεια.

Οφείλω να συγχαρώ το νέο Δήμαρχο Σπάρτης κ. Πέτρο Δούκα για τη νίκη του στο Β΄ Γύρο των Δημοτικών εκλογών. Του εύχομαι καλά και δημιουργικά έργα.

Οι «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ» είναι παράταξη με παρελθόν, παρόν και μέλλον. Διαδραματίσαμε πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο στα τοπικά πράγματα, παράγαμε μεγάλο έργο και διαθέτουμε όραμα, σχέδιο και προοπτική για το αύριο.   Αυτό αποτελεί και το πιο σημαντικό μας εχέγγυο, την πιο μεγάλη εξασφάλιση της επιτυχίας τόσο για εμάς, όσο και για την κοινωνία.

Πλέον, από τη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης, δεσμευόμαστε σε όλους τους δημότες ότι θα πολιτευθούμε υπεύθυνα, συγκροτημένα και εποικοδομητικά, με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου και των ανθρώπων του. Θα είμαστε πάντα δίπλα σας.

ΣυνεχίΖΟΥΜΕ για το Δήμο Σπάρτης!

Σας ευχαριστώ θερμά!

 

Σταύρος  Κ. Αργειτάκος


Οδός Εμπόρων