Vekrakos
Spartorama | Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διαδραστική Ομιλία, που διοργάνωσαν οι γυναίκες του Συνδυασμού του κ. Σταύρου Αργειτάκου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διαδραστική Ομιλία, που διοργάνωσαν οι γυναίκες του Συνδυασμού του κ. Σταύρου Αργειτάκου

Spartorama 23/05/2019 Εκτύπωση Δημοτικά Πολιτική
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διαδραστική Ομιλία, που διοργάνωσαν οι γυναίκες του Συνδυασμού του κ. Σταύρου Αργειτάκου
Ο επικεφαλής του Συνδυασμού κ. Σταύρος Αργειτάκος ήταν παρών, απεύθυνε χαιρετισμό και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν
Οδός Εμπόρων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διαδραστική Ομιλία, που διοργάνωσαν οι γυναίκες του Συνδυασμού «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ», με θέμα:

«Ο Πολλαπλός ρόλος της γυναίκας στην κοινωνία και οι τρόποι  ενδυνάμωσης της, σε προσωπικό & επαγγελματικό επίπεδο» 

Στην Ομιλία, έγινε ιδιαίτερη αναφορά για τον πολυδιάστατο και πολυεπίπεδο ρόλο της γυναίκας στην κοινωνία και η ανάγκη στήριξης και ενδυνάμωσης της σε Προσωπικό & Επαγγελματικό επίπεδο. 

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού κ. Σταύρος Αργειτάκος ήταν παρών, απεύθυνε χαιρετισμό και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν. Τελειώνοντας, ανέφερε ότι δεσμεύεται να βρεθούν τρόποι ,ώστε να λάβουν οι γυναίκες όχι μόνο την αναγνώριση που τους αξίζει, αλλά και αυτό που θα τους επιτρέψει να έχουν μια υγιή προσωπική και επαγγελματική ζωή. 

Οι γυναίκες του Συνδυασμού «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ» ευχαριστούν θερμά όλες τις γυναίκες που παρευρέθηκαν και συμμετείχαν ενεργά στη χθεσινή εκδήλωση.







  



Οδός Εμπόρων