Vekrakos
Spartorama | Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης: «Κατάθεση του ψηφοδελτίου νίκης»

Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης: «Κατάθεση του ψηφοδελτίου νίκης»

Spartorama 06/05/2019 Εκτύπωση Άνθρωποι! Δημοτικά Πολιτική
Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης: «Κατάθεση του ψηφοδελτίου νίκης»
«Μαζί με τα 50 άτομα που τον συνόδευαν, ο Βαγγέλης Βαλιώτης κατέθεσε ένα ευρύ ψηφοδέλτιο αποτελούμενο από 152 υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους...»
Οδός Εμπόρων

Την Κυριακή 5 Μαΐου και ώρα 21.00, ο Δήμαρχος Σπάρτης, εκ νέου Υποψήφιος και επικεφαλής της «Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης Σπάρτης», Βαγγέλης Βαλιώτης μαζί με τους στενούς συνεργάτες του και τους νέους, που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης, κατέθεσαν στο Πρωτοδικείο τα ονόματα, που θα δώσουν τη μάχη στις επερχόμενες εκλογές.

Κατατέθηκε ένα ενωτικό, πολυσυλλεκτικό, νεανικό ψηφοδέλτιο με έντονο το γυναικείο στοιχείο, αποτελούμενο από ενεργούς πολίτες με όρεξη για δουλειά, ιδέες για την περαιτέρω βελτίωση του Δήμου και στόχο την ανάπτυξη της Σπάρτης και την αναβίωση των χωριών μας.

Μαζί με τα 50 άτομα που τον συνόδευαν, ο Βαγγέλης Βαλιώτης κατέθεσε ένα ευρύ ψηφοδέλτιο αποτελούμενο από 152 υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, εκ των οποίων το 46 αποτελείται από γυναίκες και το 52 από νέους κάτω των 45 ετών.

Ο τόσο μεγάλος αριθμός υποψηφίων μαρτυρά, ότι οι προσπάθειες και τα έργα του Βαγγέλη Βαλιώτη και της «Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης Σπάρτης» έχουν αναγνωριστεί από τους δημότες και αυτοί με τη σειρά τους συστρατεύονται για να συνεχίσει ο Δήμος την ανοδική του πορεία, την πορεία προς τον εκσυγχρονισμό των υποδομών, την περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και την αλλαγή της φιλοσοφίας του.

«Έχουμε πολλά ακόμα να πετύχουμε και μαζί σίγουρα θα πετύχουμε. Γιατί ξεκινήσαμε μαζί και συνεχίζουμε μαζί. Με προμετωπίδα του αγώνα μας τις προτάσεις μας, μιλώντας με τις πράξεις μας, συνεχίζοντας το έργο μας, εκσυγχρονίζοντας το Δήμο μας, τολμώντας την αλλαγή», δήλωσε ο Δήμαρχος Σπάρτης, εκ νέου Υποψήφιος και επικεφαλής της «Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης Σπάρτης», Βαγγέλης Βαλιώτης, έπειτα από την κατάθεση του ενωτικού και νικηφόρου ψηφοδελτίου.

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΠΑΡΤΗΣ


Οδός Εμπόρων