Vekrakos
Spartorama | Ντία Τζανετέα: Αναβαθμίζουμε το γήπεδο Γερακίου με τοποθέτηση κερκίδων

Ντία Τζανετέα: Αναβαθμίζουμε το γήπεδο Γερακίου με τοποθέτηση κερκίδων

Spartorama 23/04/2019 Εκτύπωση Αθλητισμός Λακωνία
Ντία Τζανετέα: Αναβαθμίζουμε το γήπεδο Γερακίου με τοποθέτηση κερκίδων
Στόχος της Περιφέρειας είναι να χρηματοδοτήσει την αναβάθμιση και άλλων αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως τα γήπεδα Ξηροκαμπίου και Χρυσάφων, Σκάλας και Ενωσιακό Γήπεδο Σπάρτης στον Άγιο Ιωάννη
Οδός Εμπόρων

Υπεγράφη στις 22 Απριλίου από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη και την Προέδρου του ΝΠΔΔ "Νικηφόρος Βρεττάκος" του Δήμου Ευρώτα κ. Ι. Σάκκαρη  η προγραμματική σύμβαση που αφορά στην προμήθεια κερκίδων με 150 καθίσματα για το γήπεδο του Γερακίου.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα επισήμαναν  την σημαντικότητα του έργου για τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και των τοπικών ομάδων. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων  και δεικνύει  την συνεχή και  άριστη συνεργασία του Δήμου Ευρώτα και της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε θέματα υποδομών και όχι μόνο. Στόχος της Περιφέρειας είναι μέσα από το ΠΔΕ να χρηματοδοτήσει την αναβάθμιση και άλλων αθλητικών εγκαταστάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, όπως τα γήπεδα Ξηροκαμπίου και Χρυσάφων όπου θα τοποθετηθούν μεταλλικές κερκίδες, ο ηλεκτροφωτισμός του γηπέδου Σκάλας, η προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στη γήπεδο της Νεάπολης όπου έχει ήδη υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση και η ανακατασκευή του χλοοτάπητα στο Ενωσιακό Γήπεδο Σπάρτης στον Άγιο Ιωάννη  που βρίσκεται σε διαγωνιστική διαδικασία.


Οδός Εμπόρων