Vekrakos
Spartorama | Ευχαριστίες Συνδέσμου Φιλολόγων για την πραγματοποίηση της ομιλίας Γεωργίου Μπαμπινιώτη

Ευχαριστίες Συνδέσμου Φιλολόγων για την πραγματοποίηση της ομιλίας Γεωργίου Μπαμπινιώτη

Spartorama 13/04/2019 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία
Ευχαριστίες Συνδέσμου Φιλολόγων για την πραγματοποίηση της ομιλίας Γεωργίου Μπαμπινιώτη
Ο κύριος Μπαμπινιώτης ένιωσε ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την υποδοχή αλλά και την παρουσία του κόσμου στην εκδήλωση και εξέφρασε τον θαυμασμό του για τη Σπάρτη και τον αρχαίο πολιτισμό της
Οδός Εμπόρων

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Λακωνίας μετά την εκδήλωση - ομιλία του καθηγητή Γλωσσολογίας και πρώην πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Γεωργίου Μπαμπινιώτη, στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στη Σπάρτη, το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019, επιθυμεί να ευχαριστήσει το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης και τη Σχολή Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για την επιτυχημένη συνδιοργάνωση. 

Επίσης, ευχαριστεί τον τηλεοπτικό σταθμό ΙΟΝΙΑΝ (και συγκεκριμένα τον κύριο Κούρο και την κυρία Βαφάκου) για την προβολή της εκδήλωσης και τη συνέντευξη, και ιδιαίτερα τον κύριο Λάμπρο Λαμπρόπουλο (Δημοτική Αγορά Λακωνίας), που κάλυψε την εκδήλωση σε απευθείας διαδικτυακή μετάδοση, αλλά και το σύνολο των τοπικών μέσων ενημέρωσης, που προέβαλαν από πριν την ομιλία. Ευχαριστεί,  ακόμα, τον κύριο Αθανάσιο Ρουμελιώτη για τη φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης 

Ευχαριστεί τον κύριο Νίκο Θεοδωρακάκο (Κτήμα Θεοδωρακάκου) για την ευγενική του προσφορά όπως και τη διεύθυνση και το προσωπικό του Ξενοδοχείου Μενελάιον για τις υπηρεσίες τους.

Ο κύριος Μπαμπινιώτης ένιωσε ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την υποδοχή αλλά και την παρουσία του κόσμου στην εκδήλωση και εξέφρασε τον θαυμασμό του για τη Σπάρτη και τον αρχαίο πολιτισμό της. Κατά την παραμονή του επισκέφθηκε το Γύθειο, το αρχαιολογικό Μουσείο της Σπάρτης και είδε το ψηφιδωτό της Ευρώπης. Πριν αναχωρήσει εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη φιλοξενία και την επιθυμία του να ξαναεπισκεφτεί τη Σπάρτη στο μέλλον.

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Λακωνίας ευχαριστεί όλους όσοι προσήλθαν στην ομιλία και γέμισαν το αμφιθέατρο και διαβεβαιώνει ότι θα ακολουθήσουν ανάλογες εκδηλώσεις στο μέλλον, που προάγουν τη γνώση, την παιδεία και τον πολιτισμό στη Σπάρτη. 

 

Το Δ. Σ του Συνδέσμου Φιλολόγων Λακωνίας


Οδός Εμπόρων