Vekrakos
Spartorama | Θα προβάλλεται η αισθηματική ταινία: «After» - (Μετά)

Θα προβάλλεται η αισθηματική ταινία: «After» - (Μετά) - video

Spartorama 11/04/2019 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις
Θα προβάλλεται η αισθηματική ταινία: «After» - (Μετά)
Από Πέμπτη 11/4 έως Τετάρτη 17/4 στις 8:00 μ.μ., στο Cinema Center, Κλεομβρότου 16 (απέναντι από τον ΟΤΕ Σπάρτης)
Οδός Εμπόρων

Το 2013 η Anna Todd, ενώ περίμενε στην ουρά στα Target, έβγαλε το τηλέφωνό της και άρχισε να γράφει… Ήταν μόλις 24 ετών, παντρεμένη με ένα μωρό, ένα κορίτσι η ίδια, από το Fort Hood στο Τέξας και με τίποτε δεν περίμενε ότι αυτή της η κίνηση θα της άλλαζε τη ζωή για πάντα. 

Ήταν μία ιστορία που της είχε κολλήσει στο μυαλό και ένιωθε την ανάγκη να τη γράψει. Και αυτό έκανε… Καθημερινά έπιανε το κινητό της και έγραφε το ένα κεφάλαιο μετά το άλλο. Ενώ περίμενε σε ουρές, ενώ πρόσεχε το μωρό της, στα αυτοκίνητα φίλων, στην καρέκλα του οδοντιάτρου. Ονόμασε το βιβλίο της «After» και πριν προλάβει καν να το τελειώσει αποφάσισε να ανεβάσει το πρώτο κεφάλαιο στην πλατφόρμα Wattpad, ένα site που θεωρείται το YouTube των e-books. 

Πρωταγωνίστρια του After είναι ένα καλό κορίτσι, η Tessa, η οποία μπαίνει στο κολέγιο και συναντά τον μυστηριώδη Hardin Scott. Εκείνος της φέρεται με προκλητικό τρόπο, εκείνη όμως αντί να τον μισήσει, μπλέκεται στα δίχτυα του. 

Μέχρι να γράψει το κεφάλαιο 90 (από τα συνολικά 295) το βιβλίο της είχε διαβαστεί πάνω από ένα εκατομμύριο φορές. Το τηλέφωνό της έκτοτε δεν σταμάτησε να χτυπά, όχι μόνο από εκδοτικούς οίκους, αλλά ακόμα και από εταιρείες παραγωγής. 

Η ταινία γυρίστηκε και θα βγει στα σινεμά στις Απρίλιο του 2019, με πολλά αμερικανικά site να μιλούν για τον διάδοχο του Twilight και το 50 Shades of Grey. 

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Josephine Langford και ο Hero Fiennes Tiffin. Σκηνοθετεί η Jenny Gage, ενώ παίζουν επίσης οι: Selma Blair, Jennifer Beals, Peter Gallagher, Shane Paul McGhie, Shane Paul McGhie και Khadijha Red Thunder.


Οδός Εμπόρων