Vekrakos
Spartorama | Εκπαιδευτική Εσπερίδα με σκοπό την ενημέρωση των παραγωγών ελαιολάδου για τις ευεργετικές του ιδιότητες

Εκπαιδευτική Εσπερίδα με σκοπό την ενημέρωση των παραγωγών ελαιολάδου για τις ευεργετικές του ιδιότητες

Spartorama 01/04/2019 Εκτύπωση Άνθρωποι!
Εκπαιδευτική Εσπερίδα με σκοπό την ενημέρωση των παραγωγών ελαιολάδου για τις ευεργετικές του ιδιότητες
Στόχος της Εκπαιδευτικής Ημερίδας είναι η σωστή και έγκυρη ενημέρωση των παραγωγών ελαιολάδου, σχετικά με τον τρόπο καλλιέργειας, συγκομιδής και παραγωγής του προϊόντος
Οδός Εμπόρων

Ανακοινώνεται ότι σήμερα Δευτέρα 01/04/2019 θα πραγματοποιηθεί στο Γύθειο Εκπαιδευτική Εσπερίδα στην αίθουσα του πρώην παρθεναγωγείου και ώρα 17:30, με σκοπό την ενημέρωση των παραγωγών ελαιολάδου για τις ευεργετικές του ιδιότητες. 

Την Εκπαιδευτική Εσπερίδα διοργανώνει η ομάδα έργου Aristoil  σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας και την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας. 

Η παραγωγή ελαιολάδου με υγειοπροστατευτικές ιδιότητες είναι αντικείμενο μελέτης του Aristoil, το οποίο παρακολουθεί συνολικά 3.200 παραγωγούς, εκ των οποίων οι 1.000 είναι από 28 ελληνικούς δήμους, 1.000 από την Ισπανία, 1.000 από την Ιταλία και οι υπόλοιποι από την Κροατία και την Κύπρο. Το πρόγραμμα ξεκίνησε τον Δεκέμβρη του 2016 και ολοκληρώνεται τον Δεκέμβρη του 2019. Είναι χρηματοδοτούμενο από την ΕΕ και υλοποιείται στην χώρα μας από τρεις εταίρους, το Πανεπιστήμιο Αθηνών, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Δίκτυο Δήμων «Εύξεινη πόλη». 

Στόχος της Εκπαιδευτικής Ημερίδας είναι η σωστή και έγκυρη ενημέρωση των παραγωγών ελαιολάδου, σχετικά με τον τρόπο καλλιέργειας, συγκομιδής και παραγωγής του προϊόντος.

 

Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΤΖΑΝΕΤΕΑ



  



Οδός Εμπόρων