Vekrakos
Spartorama | Ο Χρήστος Αλεξάκος συμπορεύεται στις Δημοτικές Εκλογές με τον Σταύρο Αργειτάκο

Ο Χρήστος Αλεξάκος συμπορεύεται στις Δημοτικές Εκλογές με τον Σταύρο Αργειτάκο - video

Spartorama 30/03/2019 Εκτύπωση Δημοτικά
Ο Χρήστος Αλεξάκος συμπορεύεται στις Δημοτικές Εκλογές με τον Σταύρο Αργειτάκο
«Η Σπάρτη δεν έχει άλλο χρόνο για πειραματισμούς. Χρειάζεται ανθρώπους με γνώση της αυτοδιοικητικής πραγματικότητας, ανθρώπους που επιθυμούν να προσφέρουν για να δώσουν λύσεις»
Οδός Εμπόρων

Τους τελευταίους μήνες πολλά και διάφορα γεγονότα έχουν λάβει χώρα στα Αυτόδιοικητικά δρώμενα του δήμου Σπάρτης. Υποψήφιοι δήμαρχοι εμφανίζονται και εξαφανίζονται ή κατέρχονται δια αντιπροσώπων, νυν δήμαρχοι αποδεκατισμένοι και λίγο πριν σβήσουν τα φώτα για αυτούς, συνάπτουν συμμαχίες με την κεντρική κυβέρνηση για να μην διασυρθούν.  Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι αναπτύσσουν οπαδικές συμπεριφορές και εν τέλει οι πολίτες αλλά και σύσσωμη η κοινωνία προβληματίζεται και διχάζεται.

Η Σπάρτη δεν έχει άλλο χρόνο για πειραματισμούς. Χρειάζεται  ανθρώπους με γνώση της αυτοδιοικητικής πραγματικότητας, ανθρώπους που επιθυμούν να προσφέρουν για να δώσουν λύσεις και το κυριότερο, πολίτες ενωμένους και όχι διχασμένους, πολίτες και αυτοδιοικητικούς  προσανατολισμένους σε ένα κοινό στόχο: λίγα λόγια-πολύ δουλειά.

Τα τελευταία 5 χρόνια εντός του δημοτικού συμβουλίου της Σπάρτης δώσαμε μάχες, υποβάλαμε προτάσεις, ενώσαμε δυνάμεις χωρίς παραταξιακές αγκυλώσεις και αναγνωρίσαμε την προσφορά του καθενός. Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τον κ. Αργειτάκο και να αξιοποιήσουμε το ισχυρό δυναμικό των ανθρώπων μας, προκειμένου να πετύχουμε για τον Σπαρτιάτη πολίτη, αποτελέσματα και μόνο αποτελέσματα.

Στις εκλογές του Μαΐου θα δώσουμε μαζί την εκλογική μάχη, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα μακριά από ιδεοληψίες, ψέματα, διάσπαση και διχασμό. Καλώ όλους τους πολίτες που αγαπούν τη Σπάρτη, να πορευθούν μαζί μας στον κοινό μας στόχο που, όπως προείπα, δεν είναι άλλος από τα λίγα λόγια και την πολύ δουλειά.

Χρήστος Αλεξάκος

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σπάρτης


Οδός Εμπόρων