Vekrakos
Spartorama | «Αντιπροσωπευτικά Παραδοσιακά Τραγούδια» από τον Σύλλογο Φίλων της Μουσικής «Η Ταϋγέτη»

«Αντιπροσωπευτικά Παραδοσιακά Τραγούδια» από τον Σύλλογο Φίλων της Μουσικής «Η Ταϋγέτη»

Spartorama 29/03/2019 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις Μουσική
«Αντιπροσωπευτικά Παραδοσιακά Τραγούδια» από τον Σύλλογο Φίλων της Μουσικής «Η Ταϋγέτη»
Παρουσίασαν η τετράφωνη μικτή χορωδία Μιχάλης Μαχαίρας και η μαντολινάτα του Συλλόγου υπό την Διεύθυνση της μαέστρου κ. Φωτεινής Δημάκου-Σακκέτα
Οδός Εμπόρων

Στην  κατάμεστη  αίθουσα  εκδηλώσεων του Διοικητηρίου Λακωνίας  πραγματοποιήθηκε  η  εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων της Μουσικής «Η Ταϋγέτη», το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019 μετά τις 19:00.

Η συνδιοργάνωση  της εκδήλωσης μνήμης από την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας  και τον Σύλλογο  «Η Ταϋγέτη» σε συνεργασία με τη φιλόλογο κ. Τασία Κανελλοπούλου απέδωσε  στο  κοινό μια καλλιτεχνική  βραδιά ανάδειξης του Δημοτικού και Παραδοσιακού τραγουδιού.

Η τετράφωνη μικτή χορωδία Μιχάλης Μαχαίρας και η μαντολινάτα του Συλλόγου υπό την Διεύθυνση της μαέστρου κ. Φωτεινής Δημάκου-Σακκέτα  και με την επιμέλεια-παρουσίαση της κ. Κανελλοπούλου, παρουσίασε ιστορικά αλησμόνητα τραγούδια και μελωδίες της Δημοτικής Παράδοσής  μας.

Σε χορωδιακή εκτέλεση και με ενόργανη συνοδεία (μαντολινάτα-ακορντεόν) τα τραγούδια γρήγορα πέρασαν από την καρδιά στα χείλη του κοινού που σιγοτραγουδούσε και συμμετείχε.

Στην εκδήλωση που έγινε επ΄ ευκαιρία της εθνικής επετείου της 25ης  Μαρτίου, χαιρετισμό  απηύθυνε  η αντιπεριφεριάρχης  Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα  κάνοντας λόγο για μια εκδήλωση που δυναμώνει τη μνήμη και το φρόνημα.





  



Οδός Εμπόρων