Vekrakos
Spartorama | Εκδημία πατρός Παναγιώτη Τσούκλερη

Εκδημία πατρός Παναγιώτη Τσούκλερη

Spartorama 07/03/2019 Εκτύπωση Εκκλησία Κοινωνία
Εκδημία πατρός Παναγιώτη Τσούκλερη
Ο σεπτός Ποιμενάρχης μας στον επικήδειο λόγο του επισήμανε τη βαθιά πίστη του εκλιπόντα στο Θεό, παρά τις πολλές δοκιμασίες που είχε στη ζωή του
Οδός Εμπόρων

Σε ηλικία 92 ετών απεβίωσε το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019  ο συνταξιούχος κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεώς μας π. Παναγιώτης Τσούκλερης. Η Εξόδιος Ακολουθία τελέσθηκε  το μεσημέρι της Κυριακής 3 Μαρτίου, στον Ι.Ν Αγίου Νικολάου Σουστιάνων, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ευσταθίου και με τη συμμετοχή πλειάδας κληρικών από την ευρύτερη περιοχή. 

Ο σεπτός Ποιμενάρχης μας στον επικήδειο λόγο του επισήμανε τη βαθιά πίστη του εκλιπόντα στο Θεό, παρά τις πολλές δοκιμασίες που είχε στη ζωή του, το ήθος και την πολυετή προσφορά του στην Ενορία Σουστιάνων. Εκ μέρους των ενοριτών μίλησε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σουστιάνων κ. Παναγιώτης Λιάσκος. 

Ο αοίδιμος π. Παναγιώτης Τσούκλερης, του Θεοδώρου και της Μαριγούς, γεννήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 1927 στους Σουστιάνους. Ενυμφεύθηκε το 1947 με την αείμνηστη Κωνσταντίνα Βαρβιτσιώτη, με την οποία απέκτησαν δύο τέκνα: την αείμνηστη Μαρία και τον Θεόδωρο. Χειροτονήθηκε διάκονος στις 21 Απριλίου 1985, στον Ι.Ν Αγίου Νικολάου Σουστιάνων και πρεσβύτερος στις 25 Απριλίου του ίδιου έτους, στον Ι.Ν Αγίου Δημητρίου Μαγούλας, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Ευστάθιο. Από τότε και μέχρι την συνταξιοδότησή του, υπηρέτησε με συνέπεια και ταπεινότητα την Ενορία Σουστιάνων. 

Ο Αναστάς Κύριος της ζωής και του θανάτου, ας αναπαύει την ψυχή του και ας τον κατατάξει μεταξύ των δικαίων.


Οδός Εμπόρων