Vekrakos
Spartorama | Σπαρτιάτης ήταν ο 33χρονος που «βούτηξε» στον Ισθμό της Κορίνθου

Σπαρτιάτης ήταν ο 33χρονος που «βούτηξε» στον Ισθμό της Κορίνθου

Πηγή 04/03/2019 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία
Σπαρτιάτης ήταν ο 33χρονος που «βούτηξε» στον Ισθμό της Κορίνθου
Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε από άνδρες του Λιμεναρχείου Κορίνθου ο άνδρας που έπεσε το πρωί από την γέφυρα του Ισθμού
Οδός Εμπόρων

O νεαρός άντρας που έπεσε σήμερα το πρωί, Δευτέρα 4/3/2019, περίπου στις 9:00 από τη γέφυρα στον ισθμό της Κορίνθου είναι ο Α.Γ. 33 ετών από τη Σπάρτη. 

Οι αρχές βρήκαν τα στοιχεία του από το σάκο που είχε αφήσει και συγκεκριμένα στο κινητό του τηλέφωνο και εικάζουν ότι θα τους οδηγήσουν στα ακριβή αίτια της απόφασής του να δώσει τέλος στην ζωή του με αυτόν τον τραγικό τρόπο. 

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του Λιμεναρχείου Κορίνθου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όπου έφτασαν έγκαιρα στο σημείο της πτώσης, ο Λιμενάρχης Κορίνθου Αντιπλοίαρχος κ. Παναγιώτης Πολυζωίδης που συντόνιζε την προσπάθεια ανάσυρσης και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου Πύραρχος κ. Χρήστος Πλατάς, αλλά ήταν πια αργά για τη ζωή του νέου. 

Το άψυχο σώμα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο άτυχος νέος διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο,  ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Ίσθμιας/Λιμεναρχείου Κορίνθου. 

Tα στοιχεία που υπάρχουν μέσα στο σάκο και συγκεκριμένα στο κινητό του τηλέφωνο θα οδηγήσουν τις αρχές στα αίτια της απόφασής του αυτής να δώσει τέλος στην ζωή του με αυτόν τον τραγικό τρόπο.


Οδός Εμπόρων