Vekrakos
Spartorama | Η Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου δεν κατάφερε να ανατρέψει το γρήγορο προβάδισμα του Αστέρα!

Η Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου δεν κατάφερε να ανατρέψει το γρήγορο προβάδισμα του Αστέρα!

Spartorama 03/03/2019 Εκτύπωση Αθλητισμός Λακωνία
Η Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου δεν κατάφερε να ανατρέψει το γρήγορο προβάδισμα του Αστέρα!
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 20΄ με δύο γκολ διαφορά 2-0 (Πούφλης - Σαμπατάκος) και κράτησαν το προβάδισμα μέχρι το τελικό σφύριγμα
Οδός Εμπόρων

Η Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου υποδέχθηκε το Σάββατο 2 Μαρτίου τον Αστέρα Βλαχιώτη στο Λακωνικό ντέρμπι.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 20΄ με δύο γκολ διαφορά 2-0 (Πούφλης - Σαμπατάκος) και κράτησαν το προβάδισμα μέχρι το τελικό σφύριγμα του Λιάρου.

Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης οι οποίοι βρέθηκαν σε κακή ημέρα προσπάθησαν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκηνικό. Ο  Σικαλόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 1-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 90΄ λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Αλέξης Μαντζούνης ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα χρησιμοποίησε τους Κραβαρίτης, Λεωνίδας Ρασσιάς, Παναγιωτίδης, Τζιόλας, Γιόμπουε (58? Zαραφέτας), Γιώργος Αναστασάκος, Μπαρόνε, Πετζαρομάν (72? Ασπιώτης), Κωνσταντινίδης, Κοτσοβός (46? Κοντογιάννης), Σικαλόπουλος.

Η Ένωση παρέμεινε στην 5η θέση με 32 βαθμούς και την επόμενη - 22η - αγωνιστική ταξιδεύει στη Κεφαλονιά για να αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Εικοσιμίας.

Διαιτητής του αναμέτρησης ο Σπυρίδων Λιάρος με βοηθούς τον Παναγιώτη Σόβολο και τον Χαράλαμπο Αναστάσιο Λέκκα (Aργολίδας). Παρατηρητής ήταν ο Βλάσιος Θεοδωρόπουλος του συνδέσμου Κορινθίας.


Οδός Εμπόρων